Dimany,аз  съм  сигурен  че , ако направиш  2-3  обекта  с  ФРАКТАЛИС   после  няма  да  искаш  да  чуеш  за  други  марки.Мармото  се  пука  ако  го  търкаш  прекалено  много  ,а не е нужно.Само  леко  се  приглажда  с  маламашката  и  се получава  невероятен  матово-лъскав  ефект  без  да  си  чупиш  ръцете  от  лъскане.А  като  се  сложи  мармо  за  1ва  ръка  под  стукото  му  дава  много   голяма  здравина  и  при  полирането  изключително  рядко се пука  за  разлика  от  рафаело  примерно,  а  грунд  можеш  да  слагаш  какъвто  си  пожелаеш  ,и  най-обикновенния  върши  работа  и  се  слага  само  когато  е  нова  шпакловка.Ако  е  боядисвано  преди  това  не  се  грундира

Питам те понеже гледам разликата между двете е 300% което си е бая цифра.
Dimany написа:...Но пробвай SPATULA STUHHI ,адски приятен за работа материал . ...За SS гласувам с трите ръце
Но само за експеримент пуснах на половин лист картон с грунд за латекс и ми се нацепи още на първата ръка.ПОдобен беше ефекта и с грунд-латекс.С Primus Naturale нямаше никакъв проблем.