• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

DundyTheCroc - майстор
И да се върнем към темата, сложих зимните гуми вчера, понеже Петък ще катеря Узана. Днес ходихме да купуваме за един колега, на Диана имаше сериозна опашка и се отказахме.
kr1100 - майстор
по нашите географски ширини и дължини е още рано. Все още става за слънчеви бани :mrgreen:
nikolovvd - майстор
В Събота ще ги сменая. От 2 седмици при потегляне или ускорение се включваше тракшъна, а при спиране колата просто отказваше да се подчинява, а ABS-а се задействаше при всяко по-екстремно спиране.
Препоръките са да се сменят при температури под 7 градуса, но мисля че при 12-15 градуса "летните" гуми се предават.
Chefo77 - майстор
nikolovvd написа:

Препоръките са да се сменят при температури под 7 градуса, но мисля че при 12-15 градуса "летните" гуми се предават.
А всъщност, дори и под 7 градуса, ако няма сняг или лед, летните се държат по-добре :) Дори и на мокро и 3 градуса.
ditronix - специалист
DundyTheCroc написа:
И да се върнем към темата, сложих зимните гуми вчера, понеже Петък ще катеря Узана. Днес ходихме да купуваме за един колега, на Диана имаше сериозна опашка и се отказахме.
И за къф чеп ходите по опашки??? Аз пазаря гуми вече 7-8 години от аvtogumi.bg и нямам никакви проблеми! Гумите ми идват на крака, на следващия ден и цените им са по-тънки от всички други магазини,които знам. За София имат и мобилен сервиз, който идва на крака и ви сменя старите гуми с новите, които сте поръчали от тях. По-добър вариант от този аз просто не се сещам!
DundyTheCroc - майстор
Ами за този чеп, че имам много сериозна отстъпка там, но важи само при плащане в брой в комплект с мен, личната ми карта и клубната ми карта.
Последна промяна от DundyTheCroc на ср окт 22, 2014 7:52 pm, променено общо 1 път.
антон_31 - напреднал
4 нови континентал са на старта :supz:
kr1100 - майстор
в петък реших да сменя предните контри и ще сложа зимните. За задните трябва да преборя мързела :lol:
Гумите са на джанти, имам и хидравличен крик
Последна промяна от kr1100(стар) на чет окт 23, 2014 10:10 am, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Е що мързела? Гумаджийници наблизо?
:partyman:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: