Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Nimi - специалист
thinkpad написа:
А 12V никакви ядове да ги пуснеш по FTP. Както казах, заводски много устройства се захранват по FTP, като AP-та за външен монтаж, някои рутери и т.н. Това си в допустимото от POE стандарта. Не е някакво своеволие. Няма какво да те гложди. Колко хотели съм направил така.
Стига глупости! Никъде в PoE стандарта не става дума за 12В.

Работни напрежения:
За 802.3af (802.3at Type 1) - 37.0–57.0 V
За 802.3at Type 2 - 42.5–57.0 V

Ако нямаш PoE захранване слагаш преобразователи в двата края а не да пускаш 12В по кабелите!

Ето го стандарта от Wikipedia.. предполагам можеш и в в друг вид да си го намериш.
thinkpad - майстор
Nimi написа:
Ако нямаш PoE захранване слагаш преобразователи в двата края а не да пускаш 12В по кабелите!.
Има пасивен и активен POE. Многобройни устройства разчитат на пасивен POE. Хорицата от UBNT и Mikrotik работят по този начин с ниски напрежения. Без активни конвертери в двата края. Не се превишават максималните параметри на POE стандарта и се работи със свободните двойки. Пасивните устройства не са съвместими с всички показатели на POE стандарта - използват по-ниско напрежение, но използват стандартизираното разположение на изводите.
valentino76bs - майстор
Имам няколко IP камери .Имашe някъде казано но не можах да го намеря,та да питам има ли ся в крайна сметка начин камерите да записват някъде в интернет пространството?Без да оставям включен компютър ..или там платки млатки...:) Иначе ся ги гледам от телефона .
Nimi - специалист
В интерфейса няма ли настройка да пише на ftp някъде?
Не съм го пробвал и ще следя мненията.
valentino76bs - майстор
Nimi написа:
В интерфейса няма ли настройка да пише на ftp някъде?
Не съм го пробвал и ще следя мненията.
Ей на тез работи пише:
Obtain IP from DHCP Server
IP Addr
Subnet Mask
Gateway
DNS Server
Http Port
Submit Refresh

ФТП не видях,иначе са различни марки камерите но менюто долу горе им е еднакво.

Тема "Видео наблюдение." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: