Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
aniris - помощник
Здравейте приятели, позволявам си да се бръщам така към вас, защото отдавна се ровя по форума и вече имам чувството,че ви познавам.Тайничко завиждах на всички, които имат какво да напишат,с какво да се похвалят, но ето че дори и малко ненадейно за мен мога да се присъединя към вас.Обаче превръщането на тази стая която качвам като картина се оказа задача с повишена трудност за мен.Идеята е че трябва да се набутат всички кухненски уреди,вкл. и съдомиялна, да се оформи и нещо като дневна в същото помещение,с холна гарнитура и маса, която да става за хранене.Постарала съм се да ви улесня давайки всички размери(поне за каквото съм се сетила де), водата е в малката нишичка в дясно, тръбите за парното са на стената в ляво,но мисля да не слагам радиатор,не давам и размерите на прозореца,защото още не е сложен и ще се прави според проекта за разположението на шкафовете и уредите.Много ще се раздвам ако някой има идея и помогне, защото аз наистина не мога да се справя.Благодаря предварително.

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Честито!
Разкошна стая с потенциал. Какво ще кажеш за остров - голяма маса с пералня и миялна под нея?
Къде е аспирацията?
aniris - помощник
Благодаря много,аз наистина много се вълнувам и искам да го направя и функционално и красиво,защото вече 10 год. съм по квартири.А за аспирацията ще я сложим където трябва, както казва мъжа ми "гипсокартона прави чудеса"
ICC - специалист
Едно предложение от мен. Под барплота има място за пералня, миялна и сушилна. :)

Прикачен файл

staja-1.jpg
staja-1.jpg (29.92 KиБ) Видяна 8569 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Моята идейка клони към избагване на дублиране маса-плот.
Сушилня е прекрасно нещо.
Съжалявам, не мога да го нарисувам.
aniris - помощник
ICC написа:
Едно предложение от мен. Под барплота има място за пералня, миялна и сушилна. :)
Много благодаря за предложението, но ми се иска да избегна дублирането на бар-плота и масата.
aniris - помощник
Само забравих да добавя, че нишата за мивката въобще я няма, така че може да се разглежда и вариант без нея.
aniris - помощник
Май не само аз зациклих със идеите... :sad:
enterprise - специалист
Там прозорец ли има?

Прикачен файл

dnevna_6681.png
dnevna_6681.png (14.91 KиБ) Видяна 8101 пъти
aniris - помощник
enterprise написа:
Там прозорец ли има?
Най отгоре ще има прозорец, не съм дала размери, защото ще се поръчва съобразно разположението на мебелите, а в ляво са тръбите за парното...и благодаря за интереса, мислих си че темичката ми е умряла.

Тема "Задачка с повишена трудност..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: