Всички въпроси за вилата.
schuldiner - майстор
bulhomes2 написа:
Абсолютен професионалист е ...
Сакън! Не стига, че току-що станах "майстор" (по постове), ами и в такова неудобство да ме вкарваш...

Истината е, че когато се дава съвет, трябва да може да се обясни и ЗАЩО се прави така, а не иначе.

ПП Свикнал съм мерките да ги вземам на място, демек от покрива, затова със синус. Три пъти го четох и пак ... "постройката е широка", а не покривът по наклона. Но пък и няма никакво значение, защото и без да се смята е очевидно далеч под 10 градуса.
Като се замислих, когато се намаля наклонът всъщност само се увеличава рискът да влезе вода под битумните керемиди. Не е невъзможно да се налепят 100% плътно и при 3 градуса наклон. Друг въпрос е как ще изглеждат. Следващата къщичка на детето ще я направя с керемидите срещу наклона 20-22 градуса, т.е. с езиците нагоре, пък да видим като е странно, дали няма да изглежда интересно...
Последна промяна от schuldiner на чет окт 30, 2014 9:31 am, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
schuldiner написа:
bulhomes2 написа:
Абсолютен професионалист е ...
Сакън! Не стига, че току-що станах "майстор" (по постове), ами и в такова неудобство да ме вкарваш...

Истината е, че когато се дава съвет, трябва да може да се обясни и ЗАЩО се прави така, а не иначе.
Повечето не знаят, че те зная и от друг форум.

Тема "Брандолин или воалит." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: