Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Dimany - специалист
W123 , maestro - пуснете неккви снимки да обменим малко инфо .
w - намерил си точната дума да опишеш СС - точно стъклена изглежда ,а не мазна :wink:
Natalka - специалист
Ето така изглежда варовата на САН МАРКО

Прикачен файл

DSCN2197.JPG
DSCN2197.JPG (96.51 KиБ) Видяна 5822 пъти

Прикачен файл

DSCN2906.JPG
DSCN2906.JPG (96.88 KиБ) Видяна 5822 пъти
Natalka - специалист
А така изглежда черното акрилно Stucco

Прикачен файл

Cherno stucco_2.JPG
Cherno stucco_2.JPG (191.27 KиБ) Видяна 5815 пъти
W123 - специалист
Mда,акрила е отврат или поне така изглежда на снимката.
Като гледам варовата има вид.Май ще си взема няколко килограма за проба.Тази стена с иконите не е минавана с вакса,нали?
А и странното ми стана като пичовете от Сам Марко ми казаха че не се минавала с вакса варовата.Акрила съм съгласен ама варова да я сложиш в баня примерно без вакса ми се струва някак си луда работа.
Natalka - специалист
Да, върху варовата мазилка на снимката няма вакса. В Сан Марко до преди 1 месец нямаше вакса. Сега има, но се слага само ако клиента иска и е запознат с последсвията от нея.
А колкото до акрилната - по-трудна е за работа определено и ако не се нанася правилно става кофти.
tokuro40 - специалист
ами това за лаик как е?

Прикачен файл

първа мазилка.JPG
първа мазилка.JPG (122.07 KиБ) Видяна 5739 пъти
maestro.m - специалист
Много е зле.От всички снимки до тук само черното стуко прилича на нещо,но това не се дължи на материала , а явно майстора е знаел какво прави.
tokuro40 - специалист
Колеги ,тук явно всеки работи с материал на една фирма, и не иска и да чуе за други, а нали знаете че на първо място е клиента :lol: :lol: :lol: :lol:
maestro.m - специалист
Тва въобще полирал ли си го.
Dimany - специалист
tokuro40 написа:
Колеги ,тук явно всеки работи с материал на една фирма, и не иска и да чуе за други, а нали знаете че на първо място е клиента :lol: :lol: :lol: :lol:
Напротив tokuro ,като гледам колегите имат предпочитания -което значи че са пробвали повечето от нещата и имат желание да пробват и останалите ,както и аз ! А да си харесаш мазилка с която ти е най-приятно да работиш ,значи че си се занимавал достатъчно с останалите и знаеш предимствата и недостатъците . Не мисли ,че сме се лепнали за първата ,която сме хванали да работим . Снимките по-горе са една много малка част от марките с които съм работил аз примерно :) и продължавам да работя !

Тема "Айде ...пак венецианска :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: