• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Супер ! А аз предните длета успях да си ги купя (с ясеновите дръжки) - много са яки...
MIRO_073 - майстор
mitko64 написа:
Аз пък съм като мечо Пух, мераци нещо ми се въртят за 14,4 или 16V.Между другото пак на 06.11 швабите пак пускат любимите ти длета на ADW(още ме яд , че ги изпуснах). Пуснали са онлайн и един комплект 12 длета, с различна форма, в дървена кутийка за 22 евро, както и една много хитра ножовка на Pawerfix, която става на трион, злодейка и още нещо с тесен лист- 4 в 1 я дават.
Длетата за дърворезба и аз ги чакам. Знае ли се кога ще ги пуснат в България?
mitko64 - майстор
Няма как да знам дали ще ги пуснат. Ако имаш познат в Германия да ти ги поръча, май 5 евро беше доставката. Аз така си взех дремела на Парксайд. Гледам комплекта от 4 длета се е изчерпил днес.
Chefo77 - майстор
Аз от новия каталог ще попълня запасите от кафе с този вид Лаваца на зърна. Другото не ме интересува :)
mitko64 - майстор
В четвъртък 06. пускат шмиргела, зегето, генератор и поялничето. Малко цената на шмиргела ми се вижда висока( 75 лв), но мисля да го вземам, заедно с безжичния поялник. Иначе днес взех комплект свредла с кобалтово покритие, намалени на 12 лв., от новия Лидл на Каблешков.
monster18 - специалист
И къде да видя какво пускат от четвъртък ?
sstefanov - майстор
Поялничето ми се вижда смешно с тези 3 батерийки АА.
Последна промяна от sstefanov на чет окт 30, 2014 9:42 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
monster18 написа:
От брошурата им, нали ходих до новия Lidl. А поялника(с три батерии е- дават му 1 час непрекъсната работа), ако не става, им го засилвам обратно. Иначе пускат доста дреболии- ножчета за зеге, лепенки на 3М, винтове за гипсокартон и талашит, комплекти свредла и битове, органайзер, светодиодна лупа, някаква отвертка с битчета и магнитни принадлежности.
Valkooooo - специалист
mitko64 написа:
monster18 написа:
От брошурата им, нали ходих до новия Lidl. А поялника(с три батерии е- дават му 1 час непрекъсната работа), ако не става, им го засилвам обратно. Иначе пускат доста дреболии- ножчета за зеге, лепенки на 3М, винтове за гипсокартон и талашит, комплекти свредла и битове, органайзер, светодиодна лупа, някаква отвертка с битчета и магнитни принадлежности.
И на мен ми е интересен тоз поялник, ама все пак както какзва колегата - пробвам и като не става обратно!
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: