Другия вариант е правена машина с траф, намират се и евтини и са много корави. Сега в службата ни слагат един асансьор и гледам че си мъкнат един поне 30 кила 

monster18 написа:Здравейте колеги колебая се между тези моделиТрансформаторното електроженче ще ти върши работа за електроди над 2.5,само ако имаш и трифазен ток-забележи напреженията написани на ключа.На монофазен ток ще ти загрява бързо и ще е слаб,за по-голям ампераж или време на работа му трябват две фази.
http://olx.bg/invertoren-elektrozhen-180a-i60983836
http://olx.bg/elektrozhen-200-ampera-i43805481
Или правен но не със един гол траф ами да има някакъв вид поне направен със табиат дето се вика
koveslav написа: Кракрата,ако не правиш някакви по-специфични заварки ще надмине всичките ти очаквания и ще те надживее,така че не се вкарвай в излишни филми.На нея не и пука нито от прахоляк,нито от токови удари или "клякания" на тока.Много трудно можеш и да я прегрееш.Хубаво е като се дава мнение, то да бъде вярно!
pansim написа:Спор няма.Няма нито да подкрепя това твое твърдение,нито да го отрека,защото не съм виждал безпроблемен инвертор на повече от 5-6 години. Имам 25 годишен здраво товарен трансформаторен,но инвертора ми е все още много млад,за да споря по въпроса дълготрайност.Виж,ако говорим за грижи и обслужване-трафа още не е пипан,докато инвертора го гледам като писано яйце,вече е отварян за издухване,специален куфар съм му купил и стои в шкафа с работните дрехи.....Жената твърди,че гледам инвертора повече от нея,егати "мерцедеса"....
Всяка машина си има своите силни и слаби страни!
Това е нещо като страрите Москвичи и Лади и новите автомобили. Всеки си има своите добри и лоши страни.
Москвича се ремонтира лесно със собствени сили и малко телно е шумен, тесен, гори много.
Пък новите коли са бързи икономични и тихи...ама се ремонтират само в сервиз с лаптоп.
Това е. Всеки може да направи своя избор.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: