Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Andri01 - майстор
- Скъпи,помниш ли като беше болен как ти правих пилешка супичка?
- Бъркаш скъпа-първо ми направи супичката,после се разболях :)
big_death - специалист
Мъж в публичен дом:
- Имате ли много черни негърки?
- Имаме – рекла мадам – всичко имаме тук!
- Ами искам най-черната ако може.
- Готово, имаме една нубийка дето е по-черна от безлунна нощ!
Отива човекът и що да види, момиче като самия мрак непрогледен. И й казва:
- Я, моме, легни на леглото и добре се разкрачи.
Погледал, повъртял се, посумтял и си тръгнал. Плаща си долу на мадам, но момата слиза и казва, че нищо не бил правил.
- Ако искате, господине, имаме и други тъмнокожи момичета.
- Не, не всичко е перфектно, благодаря! Обмислям да си сложа черен мрамор в банята и се чудех как ще е с розова фуга.
tarlyo - специалист
Двама си говорят:
- Какво е това Хелоуин?
- Това е, когато всякакви вещици, кикимори, ужасии празнуват...
- Чакай..това не е ли 8-ми март? :supz:
big_death - специалист
Еднa женa е сaмa вкъщи, докaто съпругът и е нa рaботa. Нa врaтaтa се звъни и тя отвaряйки виждa някaкъв непознaт мъж. Непознaтият питa:
-Извинете вие имaте ли си п*ткa?
Женaтa неприятно изненaдaнa зaтръшвa врaтaтa без дa кaже и думa.
В следвaщите три дни ситуaциятa се повтaря. Женaтa достa притесненa споделилa с мъжa си и той решил дa си вземе почивен ден. Когaто нa другия ден се позвънило пaк нa врaтaтa, кaзaл нa женa си:
-Скъпa, aз ще се скрия зaд врaтaтa, a ти отвори и aко пaк те питa същото, му отговори положително дa видим кaкво искa.
-Извинете вие имaте ли си п*ткa? (попитaл пaк непознaтия)
-Дa!
-Тогaвa бихте ли кaзaли нa мъжa си дa остaви нa мирa тaзи нa женa ми.. :supz: :axe: :-D
chano3891 - специалист
млада двоика решва да излязат на заведение момичето казва:
-ще излем но с тахи
-добре както кажеш
в заведението сервитьора пита кои какво ще пие и мимичето казва:
-ще пия метаха
-добре една метакса за нея
след вечеря на тръгване момчето казва:

-слушаи до сега беше както ти искаш тахи тахи метаха метаха а сега ако в кащи няма сех ще ома бох.
Chefo77 - майстор
В детската градина:
- А сега Иванчо ще ни разкаже историята 'Случка в гората', която сам си е измислил.
- Нищо не съм измислял. Те наистина бяха голи!

======================================

Някаква жена се кани да замине в отпуска на море, но без мъжа си. Мъжът и обаче не я пуска:
- Не, не може.
- Ама защо?
- Защото там ще ми изневериш.
- Няма! Кълна се – заклела се жената.
… – Добре – казал мъжът. – Ще те пусна, но за всеки случай ще ти нарисувам на корема един трактор. Ако има много търкане по корема, тракторът ще се изтрие и това ще значи, че си ми изневерила.
- Добре – съгласила се жената.
Мъжът и нарисувал един трактор на корема и тя заминала. Там на морето обаче се запознала с един гларус. Не се сдържала и изневерила на мъжа си и то многократно. Естествено заради любовните изпълнения трактора на корема й се изтрил.
- Ами сега! Какво ще правим – уплашила се жената.
- Не бой се – казал любовникът. – Имам един приятел художник. Той ще ти нарисува нов трактор.
Отишли при художникът. Обяснили му за какво става дума и той започнал да рисува нов трактор.
- От ауспуха излизаше ли дим – попитал художникът.
- Ами сега – уплашила се жената. – Не помня. Май излизаше дим.
- Добре. Ще нарисувам дим.
След малко художникът пак пита:
- А в кабината на тракторът имаше ли шофьор?
- Ау-у-у не помня! Май имаше.
- Добре, ще нарисувам и шофьор.
Художникът нарисувал тракторът и жената си отпътувала за в къщи. Щом се прибрала, отишла при мъжа си, вдигнала си тениската и гордо му заявила:
- Ето виж. Тракторът е тук. Не съм ти изневерявала.
Мъжът внимателно разгледал трактора и казал:
- Аре, стига бе. Не стига, че са те скъсали от секс, ами и трактора са успели да запалят и да го подкарат
dadko - майстор
В службата въведохме правило за всяка псувня да слагаме в касичката по 20 стотинки. Колегата мълча, мълча, после сложи 100 лева и ни разказа как прекарал уикенда с тъщата. Ние колегите се спогледахме и пуснахме по 30 лева за коментари......
Andri01 - майстор
А стига бе. Да не е изтървал едно "Я" пред "прекарал"? Щото за 100лв. той трябва да докара тъщата за демонстрация направо :)
iivanov - майстор
Тя тъщата лесна, тъста, кой ще го държи? :? :-D
Andri01 - майстор
Тъста само може да радва,че някой друг върши черната работа! :) Че и да.... :partyman:

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: