Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Krelion - специалист
Здравейте.Трябват ми около 300л дестилирана вода.Знаете ли от къде мога да намеря такова количество,на поносима цена.Знам как да си направя,но ще ми излезе..майка си и баща си.Ако,някой с казан за ракия се навие да дава оферта.
Andri01 - майстор
Използвай водата от външното тяло на климатика- прецедена.
stiv1961 - майстор
300 литра :shock: бая има да чака под климатика :-D
Andri01 - майстор
Ми то..."сухо дупе риба не яде".Наистина е доста 300л. Аз така съм събрал към 100л. от лятото още обаче/ за БГВ системата ми/.
Krelion - специалист
Аз ,ако знаех,че ще ми трябва,щях да топя сняг :idea: :)
joro_vn - специалист
Хм, аз я изливам в мивката, щото няма какво да я правя, ама съм във Варна.
Осушителя в мазето прави по 10 литра на седмица, имам към 200 събрани.
novgradski - специалист
Преди доста години съм гледал как един дядо(в Трявна) си събираше наистина сняг -в бидони.Пълни ги и... като се стопи -пак дослагва. След това ги оставя да се утаят и чак тогава източва водата (без утайките).А че сажди има в снега съм виждал в Русе до бл. Воден. Една голяма камара сняг (висока 5-6м от "комбайните"и извозвана)-като се стопи - остана около 0,5м3 мръсотия
bigdragon - майстор
Krelion написа:
Здравейте.Трябват ми около 300л дестилирана вода.Знаете ли от къде мога да намеря такова количество,на поносима цена.Знам как да си направя,но ще ми излезе..майка си и баща си.Ако,някой с казан за ракия се навие да дава оферта.
ТЕЦ-овете продават...
mirovarna - помощник
ако имаш познат стоматолог-повечето имат дестилатори.Произвеждат около 20-30 литра за около 8-10 часа(взависимост от модела разбира се )

Тема "Дестилирана вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: