• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Боркороните за дърво просто нямат равни за цената си :), плашките и метчиците стават също за единствено на метчиците захвата не ми харесва че се разхлабва от време навреме и изпада но това не е болка за умиране. Шлайфчето не ми харесва особенно пада много е мек и отстрани се претри доста лесно, удобно е да се ползва за по дребни детайли и ъгли. Не съм сигурен дали на шлайфа може да му се присади плоча от някой от шлайфовете на бош, но определено е машинка само за специфични задачи и за дреболии.
anabolicbeast - специалист
Значи ще ги очаквам! Най-малкото държача за биметалните корони струва почти колкото целия комплект, а и трудно се намира. Колкото до шлайфа, сигурно ще го пропусна. Благодаря за отговорите! :prost:
mitko64 - майстор
Ще си позволя една препоръка към колегата Griffin, понеже е предубеден към алди инструментите. На 13.11 в северния филиал(за Франция още не е излязло предложението) пускат много готин 14,4V винтоверт. Да го огледа ако има път натам. Вярно, че е двойно по- скъп от лидълския аналог, но 2Ah батерия и Джонсън мотор, пълно визуално копие на Meister Craft i-drill 16V, само зарядното е друго.
griffin - майстор
Колега не знам как от гледане ще разбера какво е качеството, но ако го пуснат ще отида да го видя и ако мога да го разгледам поне ще постна тук. Мнението ми се базира на няколко инструмента които съм си купил и на нещата които съм виждал като оферти които често ми напомнят ако се сещате навремето имаше зеге, шлайф и дрелка мисля за 100 лв :-D
dpp - специалист
Четвъртък интересни неща пускат, и зегето пак за 50 лв идва ако някой не е взел - Читаво е! Бургиите не знам дали са добри - дайте отзиви. Конкретно за метал ме интересуват. :?
Някой да е тествал как се представят тея ножчета за зеге - гледам са стандартно захващане автоматик - трябва да станат за всички зегета, как са като качество че моите понамаляха..:)
Другото интересно е поялника на бжатерии. 1 път на 5 години ми се налага да запоя нещо в колата и опъвам кабели като луд - дали си заслужава тея 18лв - нещо ватовеет му малко ми се струва. Стандартен поялник поне 30W ми се иска да има за да запои/разпои нещо като хората.. :?
brum - майстор
По колата са ниски напрежения и дебели кабели. Не мисля, че т'ва дребното ще свърши работа. Аз ползвам поялник 12V/30W за целите.
griffin - майстор
Макетните ножчета които ще се пускат на 6-ти са добре големите, малкия ми липсва заключване на острието. Големия с трапецовидните ножчета има 3-4 положения на острието което мен ми харесва, няма място за запасни остриета в него обаче :). Големия с правите ножчета които се чупят има място за 2 ножчета запасни отзад и се заключва според мен много добре. Малкия макетен има място за 5 ножчета, но няма заключване на острието което мен не ми харесва :(. Като се сметне че вземате 30 запасни ножчета си струва според мен.
Колега тоя поялник за дебели кабели е малък по добре огледах инвертор за кола и си земи нормалния поялник :).
Часовникарските отверки са доста по корави очаквах че на първия лаптоп ще се износят, вече втора година се ползват някои кръстачки леко са се износили но все още вършат работа би било хубаво да са ясно маркирани че пада голямо взиране докато разбера какво съм взел :).
ZEDYCUS - майстор
Някой мяркал ли е някъде по страната заседяли стойки за подпиране на кола. Преди време бяха пуснали, но тогава не ми бяха нужни. На цена 22лв май бяха?
dadko - майстор
Абе, не е ли малко слабичък този шмиргел? 240 W ??? Поне 300~350 да беше... Ама-ще го взема, че подобието на шмиргел, дето имам - не ми върши работа.
I_van - напреднал
ZEDYCUS написа:
Някой мяркал ли е някъде по страната заседяли стойки за подпиране на кола. Преди време бяха пуснали, но тогава не ми бяха нужни. На цена 22лв май бяха?
В Разград има. Лично на мен не ми хареса изработката, но ако мога да помогна - казвай :)
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: