• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Мерси, ще се обадя в някой от Пловдиските да изпратят. :partyman:
atanasov2004 - специалист
Стойки има и в Димитровград. Ама и на мен нещо не ми харесват. Ползвам собственоръчно правени от букови трупчета. :-D Много по добре са и имат по широк контакт. И аз се чудя за шлайфа :? дето пускат утре...и на мен ми се вижда слаб - дали няма да спира ако реша да шлайфам някоя летва или дъска за кошер :)
EDI - майстор
Добре си е 240 вата, няма да спира, като натиснеш.То зависи и колко натискаш, де.При шлайфането не е необходимо да се възкачваш на детайла :-D лентата сама си върши работата.Е, не е профи, но за домашна работа на тези пари е повече от добре.
atanasov2004 - специалист
Благодаря за мнението :) Значи скачам на шмиргела, зегето, ножчета и ако "клъвна" нещо друго - отекоха 150лв :? Баси, това било болест :-D От декември 2013 до сега към 850лв са отишли за "играчки".... :-D
EDI - майстор
Бе, вярно е болест, тука като гледам, доста болни колеги има :lol: ., ама си е сладка болест.До сега от ЛИДЪЛ-ските ел. инструменти не съм си купил нищо, сиреч, още не съм се разболял, ама и това може да стане някой ден.
stan73 - майстор
griffin написа:
Макетните ножчета които ще се пускат на 6-ти са добре големите, малкия ми липсва заключване на острието. Големия с трапецовидните ножчета има 3-4 положения на острието което мен ми харесва, няма място за запасни остриета в него обаче :). Големия с правите ножчета които се чупят има място за 2 ножчета запасни отзад и се заключва според мен много добре. Малкия макетен има място за 5 ножчета, но няма заключване на острието което мен не ми харесва :(. Като се сметне че вземате 30 запасни ножчета си струва според мен.
Колега тоя поялник за дебели кабели е малък по добре огледах инвертор за кола и си земи нормалния поялник :).
Часовникарските отверки са доста по корави очаквах че на първия лаптоп ще се износят, вече втора година се ползват някои кръстачки леко са се износили но все още вършат работа би било хубаво да са ясно маркирани че пада голямо взиране докато разбера какво съм взел :).
Принципно се продават и 30 ватови поялници на 12 волта, захранващи се от запалката на кола. Вършат работа, бях си купил преди доста време такъв от Конрад (Щаинбергер).
А такива часовникарски отвертки имах преди време. Оказаха се меки и ги върнах (бяха произведени от Миломекс).
juvesan - специалист
EDI написа:
Добре си е 240 вата, няма да спира, като натиснеш.То зависи и колко натискаш, де.При шлайфането не е необходимо да се възкачваш на детайла :-D лентата сама си върши работата.Е, не е профи, но за домашна работа на тези пари е повече от добре.
абе то , че е малко 240 вата - малко си е... проблема се корени и донякъде със ситния шрифт... дето пише, че след 30 мин работа трябвало да се спре и да се ичака да се охлади на стайна температура... такива текстове, ако не са чисто от предпазливост малко ме смущават... нещо като при електрожените и техните чалъми с ПВ-то замирисва работата... :rolleyes: Пък и не знам ...служебно ползвам понякога едно "кюмбе" с 4 пъти тази мощност - ако го понатиснеш с някоя квадратна тръба 60Х60 и почва да се усеща... :axe:
п.с говоря за шмиргела, лентата е друга бира..
anabolicbeast - специалист
atanasov2004 написа:
Стойки има и в Димитровград. Ама и на мен нещо не ми харесват. Ползвам собственоръчно правени от букови трупчета. :-D Много по добре са и имат по широк контакт. И аз се чудя за шлайфа :? дето пускат утре...и на мен ми се вижда слаб - дали няма да спира ако реша да шлайфам някоя летва или дъска за кошер :)
И според мен няма да спира, не случайно лентата е по-тясна с цел по-малка контактна площ, отделно камъка ще е един вид маховик. НО ако си го поставиш за цел ще го спираш всеки път. :)
mitko64 - майстор
Гледам утре свредла предлагат по 10 лв. Конктретно за метал и за софиянци, живеещи около жк. Гоце Делчев, по изгодно е в новия Лидл на Каблешков, в понеделник имаше много бройки от тези с кобалтово покритие, намалени от 19 на 12лв. Аз ги взех миналата седмица, не съм ги пробвал, но изглеждат много добре- 19бр.(по спомен), от 1 до 10мм., в метална кутия, заточката им изглежда перфектно( най детайлно и се вглеждах, защото патих с едни други лидълски), дават ги за жилави и твърди метали. Пускаха ги доста отдавна, но не ми се даваха 19лв. Явно са остатъчни количества.
kr1100 - майстор
свредлата за метал читави ли са. Трябва да се дообоборудвам след тараш. Имах перфектни БГ и Ру свредл
а. ама ....докато се обърна и охлюва се шмугна м/у краката ми. :lol:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: