• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Що бре? :-D Според мен едно е да пишеш глупости, да си вярваш сам и да не приемаш никакви доводи, и съвсем друго е да направиш грешка, за която да си признаеш след убедителни доводи. Никой не е застрахован от грешки. :? Лошо става когато някой е заблуден и се държи като магаре на дървен мост.
Ма щом си ме изографисал - кажи баба тенкю. :)
:partyman:
P.S. Не теб не моа ти се сърди. Таз година пипера е по-добре от преди. Не е висок колкото доматите и не пада по земята. Даже не се наложи да му слагам колове както преди. :lol:
Andri01 - майстор
"...Принципно аз него допирам при дърво, но при метал си го опирам и си е доста по стабилно така."
hidrazin - майстор
Andri01 написа:
Трябва да проверя,дали напрежението ми в мрежата не е постоянно и за това да няма индукция??
:partyman:
bulhomes2 - майстор
Темата е за изкореняване на черница
dan4o6437 написа:
Чираче написа:
Ако наистина ти пречи, и си решил да я премахнеш
Не,просто за удоволствие реших да си покопая малко :lol:
nikolson - майстор
Tsilkov написа:
За целта е добре да си проследиш кабела (ако изобщо има такъв).
Тъмнозелените биха купили патента за кражба на ток без кабел. :-D
hidrazin - майстор
Абе не е от форума ама не се сдържах. :-D
LED телевизор PHILIPS 19PFL3507H/12
Процесора е скрит под плътен радиатор, а ТХО-то и ВО изобщо не ги намерих и не знам какво е шасито, но дано на някой му се намира сервизно под ръка...
:prayer:
MIRO_073 - майстор
hidrazin написа:
Абе не е от форума ама не се сдържах. :-D
LED телевизор PHILIPS 19PFL3507H/12
Процесора е скрит под плътен радиатор, а ТХО-то и ВО изобщо не ги намерих и не знам какво е шасито, но дано на някой му се намира сервизно под ръка...
:prayer:
А дали се е чудил КОЙ е резнал "кинескопа" с елмаз или ножовка? :-D
Ahmakov - специалист
filmatoplo написа:
Ако средно от един килограм пелети с топлинна стойност 4,8kWh/kg получа 3,3kWh на топломера(КПД по-малко от 70%)

Е това е готино , след като през топломера премине 3,3 клв ч към радиаторите -те пък колко ще усвоят и отдадът на помещението , то пък от своя страна колко ще усвои и колко ще иде през стената :wink: голям кеф се получава .
Pooh - майстор
Stefan_62 написа:
... И си оправи заглавието банЗик се пише с Ц
сръчен написа:
Преди в моя град всички му казваха банзик,свикнал съм с тази дума.
... желязна логика! :prayer:
titi74 написа:
Преди години ми протече вода от тавана в банята от съседите отгоре,от тогава го мазах поне три пъти и резултата е все един и същ(отлюпване и падане на мазилката и боята)с какво да го намажа преди да го шпакловам за да се задържи
marian1 написа:
Пропуснахте да напишете с какво го шпакловате, и с какво го боядисвахте до сега.
titi74 написа:
Тавана е шпаклован със материал за шпакловка,който по принцип лови и върху боя без проблеми,но върху гипса от тавана пада.Боята е латекс с който е боядисана и останалата част от тавана.
:lachtot:
Gnus - специалист
Pooh написа:
Stefan_62 написа:
... И си оправи заглавието банЗик се пише с Ц
сръчен написа:
Преди в моя град всички му казваха банзик,свикнал съм с тази дума.
... желязна логика! :prayer:
:
На времето много добре знаехме, че е "Лед Зепелин", но по навик казвахме "Цепелин"
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: