• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Йес, най- после отново длетата! Има и други хубави неща, но човек не може да има всичко. Битовете предполагам са качествени, имам в подобна кутйка, по- малък комплект, страхотнини са- само тях ползвам.
big_death - специалист
Стив тва заза14 не се отваря
jekasus - майстор
big_death написа:
Стив тва заза14 не се отваря
zaza14 написа:
Айде на новото попълнение..... :drinkers:

http://issuu.com/lidlbg/docs/week_46
jekasus - майстор
Май ще отнеса шлайфа :-D
Винтоверта и него искам :-D
monster18 - специалист
Айдееее пак пари :D мисля да отнасям НИТАЧКАТА , НЯКОЙ ДРУГИ МОДЕЛ ОТ КЛЕЩИТЕ и поне за сега е това пък ще видим :D
big_death - специалист
Винтоверта е перфектен , купих го от битака от един циганин за 20 лв, нещо му беше блокирала батерията и не въртеше (предполагам спад под допустимото ) помирисах го не миришеше на изгоряло и го взех .Реших да я пусна на 24 волтовото зарядно със жички , и тя взе та се активира пущината та вече близо година ме кара безотказно като вече не допускам да падне нацяло .
mitko64 - майстор
Верта е съвсем нов модел- В4. С китайския патронник на В3 и батерията на В2.
EDI - майстор
Короните за дърво са хубави, карам ги вече 1 година, жената ми ги подари. :-D :lol: За карбидните не знам, но все ще изкарат дупки като за в къщи.
mitko64 - майстор
Карбидните са малко плитки за проходни отвори, но си режат добре. Пробвал съм ги на фаянс, таракот(малко се озорват), тухли, бетон и гранит. Нямат проблеми, но за контакти трябва по- често изчукване на ядката.
joro39 - специалист
Добре сте си вие нашто лидълче още не работи
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: