• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Длетата ги препоръчвам. Много добър ряз имат.
Ще прегледам гаргите и заголвачките. Особено гаргите, ако са поне 1.5 цола ще ги отмъкна като куцо пиле домат. :-D
Лично мнени,-нитачката ми се вижда много (в смисъл прекалено) евтина. Три свредла, плюс сто нита, плюс кутията :? . Само видях че е с три дюзи, а не четири. Вероятно няма 4.8 мм (най-голямата при този тип).
Ще разгледам плашките и метчиците, ама не вярвам да са за нови резби в метал.
Фитилчо - майстор
Винтоверта го отнасям :cool:
Май и длетата
mitko64 - майстор
Гаргите са малко дребни, иначе от добра стомана(поне тези наADW), щом остят белези по стеблото на боркорона СДС, без деформации по техните челюсти.. Имам всичките там клещи и клещички, но е важно от коя доставка са, защото отдвна купих арматурните клещи и са много добри( поне за оградна мрежа 2,8мм, нямат никакви проблеми), но от по- късна доставка имаше оплактания, че са меки.
EDI - майстор
И аз си набелязах две-три неща - един комплект шкурки за делташлайфа /за мултито :-D, същия размер са / и евентуално длетата.Ако не ме домързи да ида, де :lol: .Длета нямам, а понякога ми се налага да свърша нещо с такъв интрумент.Имам само самоделни длета два-три броя, ама не винаги ми вършат работа.
mitko64 - майстор
Длетата същият комплект на ADW,от Meister werkzeuge са към 20 евро. https://www.meister-werkzeuge.de/magent ... 22008.html
Последна промяна от mitko64 на нед ное 09, 2014 2:16 pm, променено общо 1 път.
anabolicbeast - специалист
Колеги, взех шмиргела и реших да сложа лента 150, настройката е ужасна! :axe:
dadko - майстор
И аз го взех шмиргела, за да го ползвам като шмиргел. За лента- имам лентов шлайф ( пак от Lidl)
Колко пари отидоха в тоя магазин тази година- не е истина... другата седмица- пак ще олекна с някой лев...
anabolicbeast - специалист
dadko написа:
И аз го взех шмиргела, за да го ползвам като шмиргел. За лента- имам лентов шлайф ( пак от Lidl)
Колко пари отидоха в тоя магазин тази година- не е истина... другата седмица- пак ще олекна с някой лев...
Не знам, но много начесто взеха да ги пускат и едвам смогвам. :-D Преди няколко седмици компресора със всичките му инструменти към него, днес шмиргел, свредла и 2-3 други джиджавки взех... За другата седмица съм на опашката за длета, биметалните корони, няколко чифта клещи и ако останат пари може нещо друго. Дано длетата и клещите са на ADW както преди! Отдавна чаках длетата, а помня, че имаше много добри отзиви за тях, отделно са за много добри пари! Колкото за короните ги взимам основно за дърво и заради държача, само той върви около 10-15 лева. :drinkers:
EDI - майстор
Шмиргела мислех дали да не го взема, ама имам едно 150 ватово китайско куче, което ми стига, а комбиниран шлайф - лентов и шпинделен си правя в момента с части от стари машинки, та тази покупка я прескочих.Между другото ЕЙНХЕЛ имат съшия комбиниран шмиргел, само дето е червен.
vasko9999 - специалист
anabolicbeast написа:
Колеги, взех шмиргела и реших да сложа лента 150, настройката е ужасна! :axe:
Какво имаш предвид под ужасна ?Става или не става.То е ясно че за тея пари няма да е като часовник но все пак с малко повече желание може би ще стане.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: