• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
gamencerista - специалист
Тоя шлайф ще може ли да се ползва за боята на автомобила [-o<
anabolicbeast - специалист
vasko9999 написа:
anabolicbeast написа:
Колеги, взех шмиргела и реших да сложа лента 150, настройката е ужасна! :axe:
Какво имаш предвид под ужасна ?Става или не става.То е ясно че за тея пари няма да е като часовник но все пак с малко повече желание може би ще стане.
Естествено, че става, но е малко играчка. Бях с нагласата, че по-лесно ще стават нещата, просто трябва всеки път да се настройва като се слага лентата и да се завърти леко на ръка, за да се види дали бяга тя и на къде. Настройката става главно от един винт.
EDI - майстор
В Ямбол има три шмиргела, жената преди малко звънна, та ме уведоми.
stiv1961 - майстор
Един колега вече иска да се оттърве от шмиргела :)
viewtopic.php?f=54&t=46415#p637951
stan73 - майстор
Мнения за шмиргелът/лентов шлайф. И аз днес си го купих.
Изработка от Гризли Туулс. Като цяло качествена, добра окомплектовка, добра опаковка. Шмиргелът като такъв е добър и звучи добре, мощността също е добра, за няколко минути не успя даже да се затопли. Но лентовият шлайф не ми хареса, неудобен е за работа, бавно ще става смяната на консумативите и още по трудно се настройва (аз даже не успях да го настроя така, че да ми хареса), задвижващата и обтягащата му ролки нямат гумирване. Иначе ако някой си го купи заради шмиргела и му махне лентовата шкурка (колана) - тогава предполагам, ще е доста доволен. Но поради това, че вече имам големият 900 ватов лентов шлайф Парксаид (от който съм много доволен - мощността е достатъчна, има регулировка на скоростта, по-евтини и по-лесно намираеми консумативи, плавен старт и най-вече много по лесната му регулировка), както и двудисков шмиргел Голдхенд ГМБХ (брандиран като Бъджет), който мислех да продам, а да си оставя новият комбиниран - та мисля новият да го върна.
Като цяло - шмиргелът е супер (даже шмиргеловият му диск и той е Гризли и е маркиран до кога да се използва - 2017 година (предполагам това е от съображения за безопасност)), но лентовият шлаиф не. Ако на някой му трябва само заради шмиргелът, а и си няма друг е направо без конкуренция като цена/качество/мощност, но ако мисли да ползва лентовият шлайф - според мен изобщо не е удобен.
mitko64 - майстор
To настройките и на моят лентов шлайф(Спарки 876) са тегави, според натиска, трябва да регулираш ъгъла на предния вал, та по време на работа постоянно променям настройката. Другата седмица ще пробвам шмиргела. Синът ми се обади в паника, намерил в нас три батерии, пробвал поялника и искаше да го връща. После купи нови дюрасел и пак ми звъни- перфектен бил за тънки кабели, запоявал без грешка, само малко му неудобен бил с този бутон отгоре.
prascho - майстор
Колко Nm e винтоверта?
zaza14 - специалист
Търсих го и аз, на 26 стр. в "Технически данни" не го намерих нещо....някой ако иска да порбва:
http://www.lidl-service.com/static/9107 ... _BG_EL.pdf
anabolicbeast - специалист
prascho написа:
Колко Nm e винтоверта?
http://www.lidl.de/de/parkside-akku-boh ... b4/p186639
35 - колкото и предишните. :partyman:
prascho - майстор
мда, немците са по-точни в описанието. 35 за 18V не е ли малко слабичко?
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: