• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
anabolicbeast - специалист
prascho написа:
мда, немците са по-точни в описанието. 35 за 18V не е ли малко слабичко?
За китайска машина и батерия с такъв капацитет е нормално.
prascho - майстор
Имам старата версия на този винтоверт:

http://www.profitoolsbg.com/akumulatore ... set-l.html

с две неработещи батерии. Чудя се дали да рециклирам едната батерия за 60лв /като може да се вдигне капацитета от 1,3V на 1,5-2V/или да си взема този от лидл?
Valkooooo - специалист
Здравейте, днес купих прободният трион. Всичко му е хубаво , но има едно голямо НО, и ако някой не даде идея може ли да се поправи, утре го връщам. Та проблема е че реже накриво. Сякаш му е изкривена металната стойка. Нарязах нарочно няколко дъски, определено са криви. :axe: :?
ESPACE - майстор
Колко дебели бяха тези дъски? Ако са били повече от 2см. то всичко си зависи от ножчетата и с какъвто и прободен трион да ги режеш все ще ти криви среза в дълбочина. Ако криви при водене напред и се налага да компенсираш с кривене на машината то и това е нормално за този ценови клас.
chandler_vt - специалист
Valkooooo написа:
Здравейте, днес купих прободният трион. Всичко му е хубаво , но има едно голямо НО, и ако някой не даде идея може ли да се поправи, утре го връщам. Та проблема е че реже накриво. Сякаш му е изкривена металната стойка. Нарязах нарочно няколко дъски, определено са криви. :axe: :?
И аз го взех днес. Градусите на тази метална стойка се регулират отдолу с 2 шестограмки. Да не би при теб металната стойка да е настроена на друг ъгъл. Ръководството чете ли го?
Valkooooo - специалист
Не , дори не беше фиксирана , поставих си го на средата. Мисля че, плочата е леко усукана. Имам едно зеге на Бош , там е съвсем друга работата. Та утре го връщам и ще поразгледам за друго.
ESPACE - майстор
:) Като имаш трион на Бош защо си купил това?
resistbody - майстор
Взех шмиргела и триона, още са си в кашоните утре ще ги видим :)
Как могат така да постъпват, цяла година чакане и накрая всичко накуп... от къде пари сега :D :-D
Valkooooo - специалист
ESPACE написа:
:) Като имаш трион на Бош защо си купил това?
Ми митай ме :? :? :?
razli4en73 - специалист
Честито на всички с новите играчки,аз се записах с шмиргела.За дребни неща си е добър,но за по сериозна работа си трябва други машини.Иначе с радост забелязвам,че се увеличава нашата група,заразата се разраства.....айде тия от Лидъл,че ни следят форума хубаво,ама да се сетят и за някой бонус,тъй за стимул,че някой от нас бая хилядарки сме им набили вече.....
Последна промяна от razli4en73 на чет ное 06, 2014 11:05 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: