• 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
Този е по-добър според мен от зелените Бошове
Боже... зелените.. ела да видиш какво страшно става с промоционалните "сини" Бошове някакви с по 3 батерии в куфарче... в гаранция "тресчотките" им се скапват на поразия, всички с такива в нашата фирма пищят на поразия... :goodman: добре, че съм с хилти, че да си седя на острова на спокойствието ... :drinkers:
сори за оффтопика, ама много съм набрал на тази фирма и винаги при повод я плюя... :snakeman:
razli4en73 - специалист
днес си поиграх доста с шмиргела и определено съм доволен.Е,имаше и малко тунинг,но нали сме си нация техническа..След 20-25мин. без да го спирам,а и го понатоварих,позагря леко,но мисля,че е нормално.Много удобно се работи и с лентата,определено по добре от колкото с ръчния лентов като стационарен.Сложих и на двете позиции стойки за детайл(едната си я направих) и стана още по удобно.Смяната на лентата не е толкова бърза и лесна като на ръчния,но не е проблем, настройката също.Поразглобих, поразгледах,докато му хвана цаката.Като цяло си е супер в тоя клас.А,щях да забравя,малко е шумен,ама няма как с тая лента вдига повечко гирултия.
lov - майстор
Аз пък да се оплача засилих се с мерак за шмиргела с лентовия шлайф ама те ги разграбили още рано сутринта. Звънях в центъра за клиенти и от там ми отговориха че били изчерпани. И аз като Веско почвам да се съмнявам че не си вършат работата ами гледат да отмине номера.
Та ако някой види че все още има някъде да свирка.
Иначе заприходих поялничето дето се вика да има. Само го пробвах как нагрява за дребни работи може да спаси положението.
По принцип нося в куфара и ползвам газов поялник ама завчера докато се борех с една машина се запуши дюзичката и докато я чистя я затрих и палнах колата до първия магазин за левче да закърпя положението. Та това ще е за страх.
razli4en73 - специалист
Затова другия път рано и без да му мислиш много. Утре ще проверя в нашите магазини дали е останал някой.
anabolicbeast - специалист
lov написа:
Аз пък да се оплача засилих се с мерак за шмиргела с лентовия шлайф ама те ги разграбили още рано сутринта. Звънях в центъра за клиенти и от там ми отговориха че били изчерпани. И аз като Веско почвам да се съмнявам че не си вършат работата ами гледат да отмине номера.
Та ако някой види че все още има някъде да свирка.
Иначе заприходих поялничето дето се вика да има. Само го пробвах как нагрява за дребни работи може да спаси положението.
По принцип нося в куфара и ползвам газов поялник ама завчера докато се борех с една машина се запуши дюзичката и докато я чистя я затрих и палнах колата до първия магазин за левче да закърпя положението. Та това ще е за страх.
В студентски - София съм почти сигурен че има! Ако още имаш интерес, ще проверя. :partyman:
dadko - майстор
razli4en73 написа:
днес си поиграх доста с шмиргела и определено съм доволен.Е,имаше и малко тунинг,но нали сме си нация техническа..След 20-25мин. без да го спирам,а и го понатоварих,позагря леко,но мисля,че е нормално.Много удобно се работи и с лентата,определено по добре от колкото с ръчния лентов като стационарен.Сложих и на двете позиции стойки за детайл(едната си я направих) и стана още по удобно.Смяната на лентата не е толкова бърза и лесна като на ръчния,но не е проблем, настройката също.Поразглобих, поразгледах,докато му хвана цаката.Като цяло си е супер в тоя клас.А,щях да забравя,малко е шумен,ама няма как с тая лента вдига повечко гирултия.
Ами- снимай и го покажи тоя тунинг. Та може и ние да решим си направим такива подобрения. Да видим как изглеждат...
gamencerista - специалист
gamencerista написа:
Тоя шлайф ще може ли да се ползва за боята на автомобила [-o<
:cry: :cry: :cry:
mitko64 - майстор
jordanil написа:
А аз се чудя дали да си взема винтоверта,който идва на промоция от четвъртък?Някой да има отзиви и мнения?Заслужава ли си?
На стр. 52 от заключената тема съм писал за теста с винтове 6мм, на модела В2. Може да си прецениш дали ти върши ребота. Има още нещо интересно- защита срещу претоварване. Изключва ако го претовариш и после трябва да изчакаш към 2 сек., да го рестартираш. Миналата седмица завивах сериино едни самонарезни във винкели и на всеки втори винт ми сработваше защитата- малко досадна история. Иначе съм много доволен, даже се навивам за втора батерия, само където не са предвидили място в куфара. Още нещо- малко му мята патронника. При битове и свредла не личи, но ако сложиш бъркалчица или 300мм. свредло, почват кючеците. Но имам и един син Бош 10,8V, той мята още повече.
nikolson - майстор
mitko64 написа:
Още нещо- малко му мята патронника. При битове и свредла не личи, но ако сложиш бъркалчица или 300мм. свредло, почват кючеците.
WTF? :lцl:
mitko64 - майстор
Не виждам проблем да си разджуркам латекса или да направя дупка в две греди отведнъж. Със сигурност няма да претоваря машината. Не става въпрос за бъркане на лепило и бетон.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: