• 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
jordanil - специалист
става въпрос за леки неща ,за работа в къщи,за завиване на видии,а не за бъркане на лепила и т.н.То за тая работа си има миксер :).Еми,до четвъртък ще мисля.Поздрави на всички.Ако има още мнения-следя темата :wink:
а шмиргел,вчера по обяд в Лидъл Пловдив,.кв.Тракия имаше около 4-5 бройки,но не ми трябваше такова нещо...
juvesan - специалист
То шмиргела и на Филипово- Пловдив май имаше 2 бройки, ама много се ядосах за бургиите за метал ... отивам в 7.40 в деня на промоцията - някакъв явно е минал по рафта с количка и свредлата само за дърво и бетон останали - за метал - забрави... човека от магазина вика - има бе, аз ги нареждах снощи ...ама чоджук :evil: Дано в четвъртък се уредя поне с комбинираната кутия... :rolleyes:
lov - майстор
Нека колегата razli4en73 от Русе да провери че по лесно е да ми го докарат от там, а и той първи предложи помощ. Тая седмица ще идват едни познати и могат да ми го докарат.
harvest - специалист
Колеги а зегето да сте го виждали налично в някой магазин
8180 - майстор
harvest написа:
Колеги а зегето да сте го виждали налично в някой магазин
Днес в Сф. - новия магазин на Т.Каблешков имаше 5-6.
+
Свредла - само за дърво;
Винтове - без 25мм за гипсокартон;
Битове - 0;
Пистолет за боядисване;
Удължители за гедоре - комплект 3 размера;
Разклонител;
Таймер-програматор.
Последните 4 май извън промоциите.
mitko64 - майстор
Последните 4 седят втора седмица. Както и свредлата за метал. Тези дни ги препоръчах и са ги гушнали, а в понеделник бяха цял куп.
svetliopi44 - Чирак...
И аз днес мернах зегета в Надежда, но действително са с крива планка. Всъщност планката не е крива ,а са неправилно направени разрезите за застопоряване и от там се изкривява всичко.
prascho - майстор
Относно виноверта. Гаранцията от 3 години важи ли за батерията. Ако се скапе след 12 месеца заменят ли я....?
resistbody - майстор
prascho написа:
Относно виноверта. Гаранцията от 3 години важи ли за батерията. Ако се скапе след 12 месеца заменят ли я....?
На моя малкия се скапа миналата седмица(юни съм го взимал), и го занесох в лидъла, та сега чакам отговор.. както му казах на управителя мен ми трябва машина не си искам парите ... То и аз съм виновен малко, че в един як дъжд работих с него, но може и да не е от това :rock: та че видим важи ли гаранцията...
stan73 - майстор
Вчера в Лидъл-а във Варна, жк. "Младост" видях, че има по поне 4... 5 бройки от зегетата и шмиргел/лентов шлаиф. Свредла - естествено останали само за дърво... Магнитни принадлежности - никакви.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: