• 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
ulieliadi - специалист
prascho написа:
Относно виноверта. Гаранцията от 3 години важи ли за батерията. Ако се скапе след 12 месеца заменят ли я....?
Не важи! Моят винтоверт го пращах уж за ремонт и ми върнаха отговор че батерията е сдала багажа и не се покрива от гаранцията.
За винтоверта горещо Ви препоръчвам да не го купувате , щото не е стока заради защитата на втора степен. Постоянно сработва и е неприятно за работа. Да не говорим че преди струваше 88лв, а сега е 119лв :lol: С две думи - съжалявам че съм го купил!!! За сервиза освен смешен мога да измисля и други определения ако искате :finga:
stan73 - майстор
88 лева беше на разпродажба. Защо изобщо посочваш разпродажбени цени за сравнение с нормални ?
Онзи преди разпродажбата е бил 150 лева, но пък беше и с патронник Рьом (вероятно най-добрите патронници).
Така, че за новия това даже си е добра цена в сравнение с други подобни. Определено има и по хубави, но и цените са други. Който може да си го позволи, а и му трябва - вероятно ще си купи Файн, ДиУолт, Макита или други сериозни про машини...
П.П. Иначе това, че се оказва, че гаранцията не важи и за батерията си е неприятно.
ulieliadi - специалист
stan73 написа:
88 лева беше на разпродажба. Защо изобщо посочваш разпродажбени цени за сравнение с нормални ?
Онзи преди разпродажбата е бил 150 лева, но пък беше и с патронник Рьом (вероятно най-добрите патронници).
Явно и ти си като жените пред витрината на мола. Това че пише че е намален от 12034лв на 88лв за мен значи че цената му е 88лв, а не 12034лв. Капиш?!?
stan73 - майстор
Грубо, неточно и тъпо, но явно там ти е силата...
kuger - майстор
Честно, не четете инструкциите. Никъде не се признава гаранция на батерии, комплект с машина. Отделно закупена батерия си има гаранция.
ulieliadi - специалист
stan73 написа:
Грубо, неточно и тъпо, но явно там ти е силата...
Абсолютно :irre:
razli4en73 - специалист
lov написа:
Нека колегата razli4en73 от Русе да провери че по лесно е да ми го докарат от там, а и той първи предложи помощ. Тая седмица ще идват едни познати и могат да ми го докарат.
минах в два магазина и само в единия имаше една бройка.Кутията му беше отворена,но след като го поогледах,забелязах,че го няма предпазителя за очи.Питах една от служителките,а тя вдигна само рамене.В третия не съм ходил,но май и там няма,ще видя утре.Ти вземи утре им звънни на клиентския телефон и го поръчай и пиши кво е станало.Преди звънях за големия чук и ми го пратиха след няколко дена.
razli4en73 - специалист
dadko написа:
razli4en73 написа:
днес си поиграх доста с шмиргела и определено съм доволен.Е,имаше и малко тунинг,но нали сме си нация техническа..След 20-25мин. без да го спирам,а и го понатоварих,позагря леко,но мисля,че е нормално.Много удобно се работи и с лентата,определено по добре от колкото с ръчния лентов като стационарен.Сложих и на двете позиции стойки за детайл(едната си я направих) и стана още по удобно.Смяната на лентата не е толкова бърза и лесна като на ръчния,но не е проблем, настройката също.Поразглобих, поразгледах,докато му хвана цаката.Като цяло си е супер в тоя клас.А,щях да забравя,малко е шумен,ама няма как с тая лента вдига повечко гирултия.
Ами- снимай и го покажи тоя тунинг. Та може и ние да решим си направим такива подобрения. Да видим как изглеждат...
Добре!Още тия дни.
razli4en73 - специалист
kuger написа:
Честно, не четете инструкциите. Никъде не се признава гаранция на батерии, комплект с машина. Отделно закупена батерия си има гаранция.
има гаранция за момента когато ти я пратят и ако има проблем да я сменят ,но напред във времето не.Иначе имам B3 като отделно купих и втора батерия.Доволен.
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
Така, че за новия това даже си е добра цена в сравнение с други подобни. Определено има и по хубави, но и цените са други. Който може да си го позволи, а и му трябва - вероятно ще си купи Файн, ДиУолт, Макита или други сериозни про машини...
П.П. Иначе това, че се оказва, че гаранцията не важи и за батерията си е неприятно.
+1
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: