• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
s tazi gorelka toplim 2 etaga po 100 kv,predi tova polzvahme atmos40kw kombi i zatova ni kazaxa pak 40kw da vzemem no mai se prekaraxme mn xar4i to ni izliza zlatno ,ne znam ako bklu4im i boiler kolko 6te gori nqkoi moge li da predlogi nqkakvi nastroiki na 15 sek 6neka pyska dori kogato napravi t 60 gradysa prodalgava da pyska na 15 sek
filmatoplo - майстор
Въобще не ни казваш как е настроена горелката по ред на номерата ,режим и тем подобни .
blagodarq vse pak 4e mi pi6eye az li4no ne sam mnogo na qsno zatova nastroikite gi napravi mom4eto koeto ni dostavi kotela i estestveno go'' montira''.no dokolkoto sledq ne6tata toi e po zle i ot men tyk v foryma vidqx slednite nastroiki i vsa6nost tqh go nakarax da nastroi ,no efekt mn nqma;raboti v regim na modylaciq ot mo6tnost3 i t=60 na vodata;t1=0;t2=1;t3=51;t4=10;t5=5;t6=80;t7=17;t8=35;t9=24;t10=70;t11=28;t12=130;t14=155;t15=50;t16=160;t17=65;t18=1;t19=99
tova e ako moge6 da predlogi6 ne6to da promeni ili neznam ako prodalgi da xar4i tolkova to ni izliza zlatno podobre da bqhme slogili gaz neznam nqmam dumi
n.ganev - майстор
Явно вече съм ,Ногу дрът щоту слеТ две ракии труднУ чИта.
LazarGanev - "Велик майстор"
За 200м2 50кВт горелка - това е 3 пъти повече от необходимото! Който Ви е посъветвал по-добре да го кастрирате :axe:
n.ganev - майстор
LazarGanev написа:
За 200м2 50кВт горелка - това е 3 пъти повече от необходимото! Който Ви е посъветвал по-добре да го кастрирате :axe:
Имам приятел хирург / кмета на Общината ни / мога да уредя нещата да бъдат по-болезнени и БЕЗПЛАТНО.
LazarGanev - "Велик майстор"
Иначе има опасност да оножда и други :cool:
filmatoplo - майстор
По принцип горелките Фероли Р12 за какво се ползват :? , у нас горелка която гори повече от 2 чувала пелети се анатемосва .В смисъл такъв че щом завода производител е направил това творение го е предвидил за сграда с такава потребна мощност -и ако някой си я монтира тази горелка за да си покрива реално топлозагубите да речем 30-40 киловата -дали ще реве че разхода му е голям.
saraneron - специалист
LazarGanev написа:
Иначе има опасност да оножда и други :cool:
Ей-тук има един, дето ще свърши работата безболезнено и не взима нищо! http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=492440
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26

Тема "Проблем с горелка Фероли." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: