Ел. инструментите. Консумативи.
Avas_co - майстор
griffin написа:
Ти си знаеш искаше мнение давам за една поне която съм ползвал ;)
Аз съм на принципа че не мога ли аз да я оправя и сервиза едва ли ще се справи тъй че сервизирането ми е последната грижа стига чаркови да мога да намирам, това е най-кофти ако си пазарувам евтини машини че после не знам какво да търся ако нещо се строши :).

Както казах успех с покупката за метабото знам че преди имаше модели с някаква антивибрационна шайба но не съм ползвал такова само съм гледал рекламите :).
Нещо ми се струва че говориш на мен и си мислиш, че аз съм автор на темата.
mitko64 - майстор
Извинявам се, че ползвам темата за едно питане към Kumay. Тези куфари дали стават за Спарки 1200 W?
koveslav - майстор
Тоя куфар за 17лв съм го отнесъл както бръмбар сламка отнася :D .Държа около шлайфа сигурно по двадесетина диска + дискове за керамика,а сега са в общ куфар с бормашината и свредлата и и тежииии и няма вече място.Добро попадение! И един въпрос към колегата Кумай: някакъв тарикатски куфар за ел.верижен трион Макита не са ли пускали?
Kumay - майстор
mitko64 написа:
Извинявам се, че ползвам темата за едно питане към Kumay. Тези куфари дали стават за Спарки 1200 W?
Стават малки ъглошлайфи от всички марки. Събират се дори DeWalt-ите с прахоотвеждането, а те са по-дълги.
За верижен трион няма куфари... :lol:
mitko64 - майстор
Благодаря за бързия отговор! В София филиал имате ли?
Kumay - майстор
mitko64 написа:
Благодаря за бързия отговор! В София филиал имате ли?
Още не! :lol:
anabolicbeast - специалист
Голяма бомба пуснахте с тия куфари... :lol: Стават ли за 125-ци такъв тип - http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1
mitko64 - майстор
Този боздуган едва ли ще влезе. Той си е за две ръце.
Kumay - майстор
anabolicbeast написа:
Голяма бомба пуснахте с тия куфари... :lol: Стават ли за 125-ци такъв тип - http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20125%20A1
Еееее! Този е дълъг! :lol:
Chefo77 - майстор
Аз пък, противно на досегашните ми писания, ще подкрепя Бош-а. Работил съм с на брата Макитата (същата като в дилемата), имам и 7-115Е (същия като 7-125, но с по-малък предпазител и с регулиране на оборотите) - Боша е по-добър отвсякъде. Удобство, вибрации, звук. Недостатъците му са, че при намалени обороти при товар оборотите падат (няма константна електроника) и че на винта, с който се стяга предпазителя, му се заобли шестограма. Вероятно Макитата е с по-евтини части, но като оставим това, другото ме насочва към Бош-а.

Тема "Помощ за избор на хоби ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: