• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 148
Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

nikolovvd - майстор
thinkpad написа:
Защото едни гуми по 180лв излизат повече от средната работна заплата за страната.
Ти да не живееш в Египет? Минималната работна заплата в България е почти 2 пъти по голяма, а ако ти кажа каква е средната, сигурно удар ще получиш.
А това, че колата е оръжие, го осъзнаваме, когато стане белата.
Последна промяна от nikolovvd на нед ное 09, 2014 11:49 pm, променено общо 1 път.
kuger - майстор
Честно казано не знам какъв шанс имаш, ако ме срещнеш с Фиестата или с Вентото ли беше :-D Моли се да не стане :sad: Сандъка ми е голям и тежък, кой кого ще отвее е въпрос.
А, ти можеш да вдигнеш 180? На отиване и връщане, нали :-D
Я ми кажи, кой те кара всяка година да се ръсиш с толкова пари? Е да, ти караш щайга, дето яде гуми за закуска, да си чувал за реглаж на предница и смяна на детайли, дето са консумативи?
thinkpad - майстор
nikolovvd написа:
Ти да не живееш в Египет? Минималнага работна заплата в България е почти 2 пъти по голяма, а ако ти кажа каква е средната, сигурно удар ще получиш. А това, че колата е оръжие, го осъзнаваме, когато стане белата.
4 гуми по 180лв = 720лв А е много лесно да си моралист, докато се хвалиш с нова кола и как гумите ти били по над 300лв.
kuger - майстор
Тинки, ти си опортюонист! :-D :-D
thinkpad - майстор
kuger написа:
Честно казано не знам какъв шанс имаш, ако ме срещнеш с Фиестата или с Вентото ли беше :-D Моли се да не стане :sad: Сандъка ми е голям и тежък, кой кого ще отвее е въпрос. А, ти можеш да вдигнеш 180? На отиване и връщане, нали :-D Я ми кажи, кой те кара всяка година да се ръсиш с толкова пари? Е да, ти караш щайга, дето яде гуми за закуска, да си чувал за реглаж на предница и смяна на детайли, дето са консумативи?
Кугер - с Фиеста-та няма шанс. С Венто-то има - над 1 тон. Не е важно само теглото, а кинетичната енергия като цяло. Компенсирам със скорост. E = m.v2/2 Както виждаш, скоростта е на квадрат. А Венто-то ги прави 180...на газ... :prayer: Между другото, стенда ми го правят за 10лв. :finga: :lol:
kuger - майстор
thinkpad написа:
kuger написа:
Честно казано не знам какъв шанс имаш, ако ме срещнеш с Фиестата или с Вентото ли беше :-D Моли се да не стане :sad: Сандъка ми е голям и тежък, кой кого ще отвее е въпрос. А, ти можеш да вдигнеш 180? На отиване и връщане, нали :-D Я ми кажи, кой те кара всяка година да се ръсиш с толкова пари? Е да, ти караш щайга, дето яде гуми за закуска, да си чувал за реглаж на предница и смяна на детайли, дето са консумативи?
Кугер - с Фиеста-та няма шанс. С Венто-то има - над 1 тон. Не е важно само теглото, а кинетичната енергия като цяло. Компенсирам със скорост. E = m.v2/2 Както виждаш, скоростта е на квадрат. А Венто-то ги прави 180...на газ... :prayer: Между другото, стенда ми го правят за 10лв. :finga: :lol:
Сори, малък си!!
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
Да бе, Петко циганина и той така мислеше, преди да блъсне със сто и кусур ЕС-класата в кофата на фадромата Коматцу на магистралата - ЕС-класата не може да бъде спряна от нищо... Че и мадамата с него му вярваше. Та фадромата си беше спряла, кинетична енергия = 0. Верно, Мерца имаше много голяма. Ама фадромата не помръдна, да знаеш ...
nikolovvd - майстор
Като си толкова добър в сметките, а сега раздели тази сума на 12, защото заплата се получава всеки месец, т.е. 12 пъти в годината.
После на 4 или 5, защото едва ли ги изтъркваш гумите за 1-2 години. При нормално каране комплект гуми изкарват 5-6 години преди да останат 4 мм от грайфера.
Ако не можеш да отделиш 10 лв. на месец за гуми, що се мъчиш да бачкаш?
Последна промяна от nikolovvd на пон ное 10, 2014 12:00 am, променено общо 1 път.
thinkpad - майстор
kuger написа:
Сори, малък си!!
Кугер, ти ЗИЛ ли караш? :) Иначе аз гледам да си взема нещо читаво, но за едни зимни гуми по 180лв/бр трябва половин месец да живея на фотосинтеза. Нямам проблем с ядене на гуми, иначе. Тези пари ги давам за жени. Те без това не правят разлика между Барум и Континентал. :lol:
nikolovvd - майстор
Но между Мерцедес и Фиеста правят разлика! :lol:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 148

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: