• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
atanasov2004 - специалист
Относно гаранция и обслужване - най съм доволен от Лидъл и Кауфланд. Усмихнати и учтиви-три пъти връщам повредена стока в Кауфланд: един котлон, тример за нос и уши :-D и една 5литрова пластмасова пръскачка с бутало и манометър с която пръсках цяло лято и накрая се счупи буталото
Върнаха ми любезно 19,99лв за пръскачката, дадоха ми инфо че имат подобрен вариант, но вече - 14,99лв. :-D Купих новата естествено щото е лека и пръска добре и ми останаха - 5лв ресто :-D С котлона също- върнаха 15лв и си взех друга марка пак за 14,99лв. И пак съм с нов котлон....
Харесва ми тази политика :-D с три години гаранция и да си вземеш отново парите които си дал.... :-D само искат да си пазиш касовата бележка и кутията от покупката. В Лидъла - тука писах след "размисъл" върнах малкия 710ватов ръчен циркуляр - никакви проблеми, скоро разбира се купих по големия батко :-D
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
Четете бе народе
Де ходиш бе? Някои рекоха, че може да си забил в Америка.
EDI - майстор
М,м и аз питам де се загуби.Гледай как разкраси темата с аватара. :-D :lol:
ZEDYCUS - майстор
:-D Аз знам къде ходи, но той ако иска да си каже. :partyman:
iivanov - майстор
Хм, помислих, че нечий баща е сложил главата му на стената с трофеите. И е заключил дъщеря си на тавана. :-D
profesionalist_wood - майстор
Eeee как ме подбрахте че изместихте темата даже :-D :-D Добре съм засега. Аааа не вися на стената с трофеи :lol: още съм без гадже бре и не съм още в Америчко,въпреки че имам такива мисли в главата... :roll: От лидъл за цялата година си купих комплект ножчета за 8 лева, соларни прожектори за 40 лв стенни и шкурки. едвам удържах на манията си :lol: Гледам форумът е поутихнал не е така както преди да е като кошер. Защо така :-? Занимавам се с разни неща и чат-пат назъртам в форума и беж. Абе от цигари лесно се отказват но от форум не се отказва лесно :winkgrin: Още съм на вълната с Бимбаеко с рендетата,пак купих 10 рендета и така....имах известни здравословни проблеми,но ги предолях.
Мисля си да си взема нова кола на изплащане Дачия Сандеро пък съм чувал че дерат яко с лизингите и гаранционните сервизи :?
Здравейте, има ли шанс, лентата за комбиниран шлайф, която пускат в четвъртък /75x533мм/ да се нагоди на комбинирания шмиргел с лента /50x686мм/ от миналата седмица?
mitko64 - майстор
samYraq написа:
Здравейте, има ли шанс, лентата за комбиниран шлайф, която пускат в четвъртък /75x533мм/ да се нагоди на комбинирания шмиргел с лента /50x686мм/ от миналата седмица?
Като го изрежеш до 50мм. и го разтегнеш на пара :weedman:, може и да стане. Това беше майтап естествено. Виж по назад по страниците коментирахме, че стават от Райдер.
chandler_vt - специалист
А за свредлата и за боркороните някой да се изкаже? Заслужават ли си за парите?
profesionalist_wood - майстор
Боркороните стават за дърво,,ама за метал хич не могат и се затъпяват грозно
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: