• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
hidrazin - майстор
onkelabg написа:
за моя динозавьр ли говориш :-D
Не. Сигурно говори за този. Виж, ей там има изгорели няколко сини лампички и за това е толкова йофтин. :-D

Изображение

:partyman:
galin56 - специалист
Човече, гледам ти темата тези дни и не спираш да ме изумяваш. Първо ще поусилваш твоя компютър. За какво ще си даваш парите за нещо изпяло си песента. Па процесори, па рам, па видео карти все спрени от производство преди 4 години ти те първа ще се "усилваш" с тях. С пръдня боя не става. Сега си намерил обява на някакъв полуидиот, който и не може да пише даже. Само като видя как е "написал" обявата изобщо няма да го взема на сериозно този. Компютъра, който той продава е пуснат на пазара 2008 година, той може и да го е купил миналата, няма значение. После той "пише" че си е купил по-мощен и се отървава от този, който наистина е по-добър от твоя, ти му предлагаш бартер. Значи той си е купил нов и си продава стария, че не му трябва, ама ти ще му даваш твоя още по-стар. Че за чий ще му е. За последен път ти давам съвсем приятелски съвет за да ме споменаваш с добро следващите 5 години. Продай твоя динозавър на някой който не разбира за 100 лева и извади още 400 лева за този: http://www.constant.bg/?page=products/profile&id=3710 (примерно) и ще направиш възможно най-добрата маневра.
hidrazin - майстор
И за къв чеп му е тая работна станция. Човека иска да гледа филми и да си рови в нета. Ай ся го закарай на хилядарка.
Пък и това дето му го предлагаш е поне на 4 години.
nikolovvd - майстор
А какви работни станции има, ама работни да видиш. На 3-4 години и с отстъпката идва на едни нищо и никакви 15 000 лв.
galin56 - специалист
hidrazin написа:
И за къв чеп му е тая работна станция. Човека иска да гледа филми и да си рови в нета. Ай ся го закарай на хилядарка.
Пък и това дето му го предлагаш е поне на 4 години.
Аз не предлагам нищо, някоя си фирма го предлага :) Аз нямам нищо напротив да си взема каквото иска, той ще си го ползва. То и със сегашния може да си рови в нета, но клиповете във вбокса 100% му насичат примерно. То по-добре всъщност така да си продължи. Ако иска ъпгрейд - добре негово решение, взима това:
Процесор http://olx.bg/protsesor-s-boks-intel-co ... -i56099454 и две плочки по 2гб рам ддр2 на 800 или 1066мхц и нищо повече да речем, но това са си пак на към 150-200лв.(зависи транспорт и на какви цени ще ги спазари) , определено ще има разлика но пак е временно решение, защото след макс 1-2 години ще остареят съвсем морално. А с i5 и 8гб ддр3 следващите 5 години няма да има проблем с каквито и да са програми, филми а за момента и игри дори. Все пак решението си е негово.
onkelabg - специалист
За сега-при гледане на клипчета кьдето и да е било-Нямам никакво насичане-дори и с филмите/онлайн/ :supz:
trevolqka - напреднал
Каквото и да говориш, трябва да знаеш ти за какво, ще го използваш
onkelabg - специалист
До кьде стигнах с Лекия/ъп/ по-ваши препорьки и да не набутвам сума в стара и остарела конфигурация.
Ето това е за момента,което е порьчано и се очаква да Освежи настоящата ми конфигурация..очаквам вашите мнения и препорьки за монтажа.За преисталация си трябва човек и с какьв Уин и версия.
-http://ark.intel.com/products/36463/Int ... 66-MHz-FSB
-1 плочка Рам- 2Gb-800Mhz /a data/
Памета, настоящата е-/Pq 1/-PC2 6400 ,240pin,ddr2/800mhz/ 1,8v ,/5-5-5-18/ /6-6-6-18 /
Тази новата в Гугьл, ми показа че е сьс сьщите параметри ,като старата ми. И ще може ли да работи в Двуканален режим и как да е вкл.
В жьлтия слот до-другата ли...и как става това/ метод и начин/
1-За процесора не се наемам да го правя, Вижда ми се трудна операция и сигорно някакви настройки се правят А хабер си нямам за това.
2-Мога ли да ползвам, моето си охлаждане за др-поцесор.
Последна промяна от onkelabg на ср ное 12, 2014 8:53 pm, променено общо 3 пъти.
DundyTheCroc - майстор
Имаш два слота, слагаш я в другия и това е.
Процесора трябва да се намаже с паста, можеш да ползваш стария охладител.
Този процесор от данни из нета върви спокойно на 1333MHz шина, което значи 3,33GHz, можеш да го позасилиш в бъдеще ако е слаб, но с по-добро охлаждане
onkelabg - специалист
DundyTheCroc написа:
Имаш два слота, слагаш я в другия и това е.
Процесора трябва да се намаже с паста, можеш да ползваш стария охладител.
Този процесор от данни из нета върви спокойно на 1333MHz шина, което значи 3,33GHz, можеш да го позасилиш в бъдеще ако е слаб, но с по-добро охлаждане
1-Да слотовете са 2/жьлти/-гася компа и слагам новата/2гб/ в др-свободен. Ще трьгнат ли в двоен режим или, ще трябва някакви настройки да направя :?
2-Процесора ..ако се наема да сменя сам :prayer: след това ще трябва ли да направя настройки и/ какви, на кое/.Да не се обьркат нещата с компа при поставянето на новия.
3-Преисталацията след това ли да направя/техник/ с Уин 7/64бит/
4-Тьй,като процесора е с подобни дани/захранването му/ като на моя-питането ми е за Видеокарта с/хдми/ каква да бьде.../512мб-1гб/
-с пасивно охлаждане
-с охлаждане и какво
Нова такава или втора употреба.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Избор на ПС" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: