тази панта която си показала е за интериорна врата а изхвърлящите панти се слагат на 4 мм. от края на вратата и е хубаво да дупчиш със бормашина на стойка
Хораа, много ви благодаря, супер мили сте кантирам вече! Утре ще закача изкачащи панти, днес един дърводелец ми проби вратичката обачее като всяка жена се ср*х в манджата ;)) отгоре праснах по 2 винта 5х70 във двете дървени перпендикулярни плоскости, ся и слон да го гази няма да трепне ;))) а по широкия перпендикуляр турнах повечко .. Та сега всичките ги вдлъбнах и с по 1 лепка няма да се виждат, но два влязоха на криво и така си и останаха със глави от едната страна.. Обачеер повече не барам ;) как съм нацелила да дупча на плоскодтта не ме питайте.. Единия път даже пропуснах.. Добре че дупча леко та усетих, ама отгоре си има една дупка повече да не го хващат лоши очи ;)) та прикачам снимка, смятам отгоре някакъв плексиглас и едва тогава 1 см стериопор, че да не пробие тая глава аквариума? Или ??? Прикачам снимка да видите как стърчи, а утре ще го кантирам и ще ви го покажа ) и моля забележете първия пост и после с ваша помощ говоря в размери на винтове ;))
Ако не може с напъване да ги вкопаеш, ги развий. После фрезенковай - със свредло 10 направи "кратерче" където ще бъде главата на винта. И пак завий.
Защоо дори и да сложиш плексиглас (което одобрявам), пак трябва да мислиш за вкопаване.
Хей, това не се бях сетила ... имам свредло 10 )) Като ми дадоха машината в нея имаше едно такова туловище - огромно ) Е, ще се развива значи .. Тъпото е само, че върнах отвертката,с чиято приставка слагах за тия винтове Ама ще си купя някаква от Практикера довечера, видяло се е )
Много ти благодаря
Ето ме пак:)) ето го и шкафа! Кантиран .. Да , обаче вратичката ми закача и един приятел я взе да я прави нещо, понеже сили не ми останаха да го мисля и това ) оправих главите на болтовете и сега е равен ) даже си направих с една огромна бургия номер 10 дупка за кабеляците от шкафа ;)) не ме питайте как.. С много мерак! Благодаря ви на всички! Скоро ще кача снимка с вратичка и аквариум! Благодаря много за помощта! Хубав уикенд