• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
Kasap - специалист
Ем тамън ги разгледах биметалните борколонки. Една няма кръгла в моя комплект, всичките са некви овоиди.
Иначе са тежки, масивни... не е пестено от мат'рял. Само от качество.

П.С. Тоест, не си мислете, че е йофтин компекта - толкова си струва.
anabolicbeast - специалист
Kasap написа:
Ем тамън ги разгледах биметалните борколонки. Една няма кръгла в моя комплект, всичките са некви овоиди.

Не са криви, имат нещо като чапраз, ако имаш предвид зъбите, иначе и аз нямам търпение да ги пробвам в дърво като си прибера по-късно. :partyman:
Kasap - специалист
anabolicbeast написа:
Kasap написа:

Не са криви, имат нещо като чапраз, ако имаш предвид зъбите, иначе и аз нямам търпение да ги пробвам в дърво като си прибера по-късно. :partyman:
Ти ако искаш си му викай "чапраз", ама си е откровена кривиня. Особено откъм шева голям чапраз са ми направили.
monster18 - специалист
Аз грабнах свредлата и 2 чифта клещи клещите изглеждат добре по нататък ще видим свредлата как са ;) айде да очакваме другите промоции за коледни подаръци :D
Valkooooo - специалист
Здравейте , днес бяха пуснали клещи "нитачки" , та взех едни да ги пробвам. Да си кажете мнението - нормално ли е на първото стискане - да сплескват нита, а на второ да го режат :? . Въобще как се работи с тоз инструмент. Пък и след второто стискане трудно се вади осттъка от нита. Все пак ако нещо не са наред - да ходя да ги връщам . :) Благодаря!
kuger - майстор
Ако ползваш дълъг нит и нитиш ламарина, е нормално да е така. Ако отвора за нита е по-голям, ще мине целия пирон през нита.
Нитачката би трябвало да има регулировка на силата на захвата, ако е разхлабено там, челюстите ще прихлъзват.
KingLin - майстор
Днес за първи път се случи да вляза в четвъртък сутрин в Лидл. Беше нещо като "Майстори от всички възрасти обединявайте се!" :lol: Наистина не очаквах толкова хора. Сдобих се с длетата, виброто+шкурки за него и едно от ония комбоинструментчета дето е като ключодържател. Като избирах длетата попаднах на една опаковка където най-голямото длето имаше отлюспено точно на ножа така че внимавайте. Иначе са омаслени.
Valkooooo - специалист
kuger написа:
Ако ползваш дълъг нит и нитиш ламарина, е нормално да е така. Ако отвора за нита е по-голям, ще мине целия пирон през нита.
Нитачката би трябвало да има регулировка на силата на захвата, ако е разхлабено там, челюстите ще прихлъзват.
Пробвах я с две ламарини и понеже никого не съм ползвал , за това се допитвам!
anabolicbeast - специалист
Valkooooo написа:
kuger написа:
Пробвах я с две ламарини и понеже никого не съм ползвал , за това се допитвам!
Нормално е да трябва да среже нита от втория - третия път при по-тънки детайли, колкото до изплюване на пирона може да видиш дали дюзата е подходяща за нита като размер. Предполагам, че на самите дюзи пише за какъв размер нит са. Ако си с по-тясна дюза - по-трудно изплюва пирона!
prascho - майстор
Аз преди година - две бях взел нитачка на бъджет. Описанието отгоре е точно. Реже нита при второто натискане. Заклинва тъй като дюзата е тясня. Опитай с по-широка. Аз на третия нит, който извадих едвам едвам с клещи се усетих каква е работата :).

Относно лидъл - днес минах през два магазина в столицата. В 12.10 и в 18.00часа. Единствено комплектите с битове бяха силно намаляли /останали по 2-3 бройки и то не от всеки/. Длета, мечици, клещи, бордкорони и винтоверти с лопати да ги ринеш......

В 14.00 погледнах в сайта на лидл и битовете ги бяха махнали от рекламната страница за деня и в брошурата. Чак се зачудих от тази актуализация.... А като се замисля, битовете не са никак евтини. При положение, че подобен комплект на Бъджет или Топмастер може най-вероятно да се намери на половин цена.

Получи се малко препокриване на битовете между новия "71 части" и стария "19 части" комплекти. Та ще трябва да помисля какво да го правя малкия. Не съм го ползвал. Само го отворих на предната промоция да разгледам няколко бита.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: