• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Купих си виброшлайфа :-D
Ама тия шкурки, що са такива малки :?
kuger - майстор
Винтоверт 18V нямаше ли? На Парксайд.
jekasus - майстор
Имаше, но не ми се даваха пари :-D
kuger - майстор
jekasus написа:
Имаше, но не ми се даваха пари :-D
Имаше..... Ама мен ме нямаше :sad: , а имам нужда от втора машинка.
prascho - майстор
Ако толкова държиш може да ти го купи някой от форума и да ти го метне по куриер. За предпочитане някое по-голямо село разположено в близост до твоето село :-D .
kuger - майстор
Ее, стига. Програматор за капково ми купи колега от друг форум. Зарядно за АБ ми купи колега пак от друг форум. Няма ли да ми стане много? Вече ми е неудобно, кога улуча, тогава. Никой не ми е длъжен...
prascho - майстор
Ти си знаеш. Но човек за една бира е готов да сътрудничи :-D . Къде е това "на село"?
kuger - майстор
prascho написа:
Ти си знаеш. Но човек за една бира е готов да сътрудничи :-D . Къде е това "на село"?
На около 350 км от София.
atanasov2004 - специалист
Снощи минах през Лидъл, върнах им зегето и допълнителните ножчета също-бях се ядосал, щото мойто зеге от кривите :? Не бях отварял кутията и снощи като разгледах-наистина видимо крива плочата. Даже не си направих труда да пробвам нещо с тези винтчета отдолу, направо в кутията с бележката в магазина. Разочарован съм :sad: Разгледах какво има останало - "гаргите" някой изкупил всичките сутринта....раздвижен "френски" ключ си имам, клещи също. За "утеха" си взех длетата, ей тъй да има....започвам да се лекувам от тази болест :-D :-D :-D Внимателно оглеждам и търся кусури на инструментите - така ги подминавам :-D и се връщам с някое парче луканков салам. :-D
nikolson - майстор
Valkooooo написа:
Здравейте , днес бяха пуснали клещи "нитачки" , Благодаря!
Valkoooo, нитовете се състоят от две части. Шийка/пирон и нит. И двете трябва да отговарят на определен размер. Нита трябва да е дълъг според дебелината на занитваните части. Ако занитваш две ламарини по един милиметър и ползваш нит дълъг 10 мм е нормално да не стане от първото свиване. А за диаметъра на пирона ти казаха. Затова има няколко дюзи/накрайници. С ключето развиваш, разменяш според диам. на пирона и готово.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: