Ми тя таз реколта беше Арна ма у наше село казваме, "Че какви сме мъже ако до зарезан не сме си изпили виното? ". Та щом си намерил пациент със такива залежи, достави му още две - три такива "целофанчета"
.

filmatoplo написа:само горелка съм монтирал 50ка ,постоянно ми звънят хора с горелки 20-30 клв които реално ползват средна мощност 5-7-9 киловата.Пресен пример - тази сутрин слизам да заредя пелети - котела си работи на първа мощност - 5-6кВт, жилището ми е 125м2, отоплявам и една стая към 20м2 при баща ми
n.ganev написа:В събота метнах едно RB 20 на ПРИТИ. Тд.г. = 240гр. Заварих два винкела 20Х20отвътре на котлето на ниво врата и днес отскочих до една от леярните при нас. Взех 3бр. ЧУГУНЕНИ ПЛОЧИ с размери 420х120х5 и така в дъното остана 40мм разстояние. Монтаж на трипътен вентил. Резултат - Тд.г. = 150-160гр. при Тк = 64гр. Но втора вечер се боря с въздух в два от радиаторите, които са под нивото на котела. Предстои монтаж на едно СИМЕ и ВИАДРУС.Моля,сподели как се е получило при SIME много съм се запалил да преправя моето (а си ми близо и няма да ми се налага да търся друг майстор)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: