• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 1565
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Ми тя таз реколта беше Арна ма у наше село казваме, "Че какви сме мъже ако до зарезан не сме си изпили виното? ". Та щом си намерил пациент със такива залежи, достави му още две - три такива "целофанчета" :lol: .
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
Не те разбирам , за 30 ка си изпреварен гори от оня ден вече в Карнобат , за 50 ка също си изпреварен преди месец монтирах в моя град :-D .
Става въпрос за 50 ка комбинация. :roll:
filmatoplo - майстор
само горелка съм монтирал 50ка ,постоянно ми звънят хора с горелки 20-30 клв които реално ползват средна мощност 5-7-9 киловата.
ico_3 - специалист
[quote="n.ganev"]Котел + горелка :
20кВ - 3726лв. с ДДС
32кВ - 4263лв. с ДДС
50кВ - 5179лв. с ДДС[/quote]

Благодаря ама горелката вече си я купих,интересува ме само цената на котлите.И колко кВ котел трябва да си взема в момента горелката е RB20 монтирана на Виадрус 34 кВ
LazarGanev - "Велик майстор"
filmatoplo написа:
само горелка съм монтирал 50ка ,постоянно ми звънят хора с горелки 20-30 клв които реално ползват средна мощност 5-7-9 киловата.
Пресен пример - тази сутрин слизам да заредя пелети - котела си работи на първа мощност - 5-6кВт, жилището ми е 125м2, отоплявам и една стая към 20м2 при баща ми
geniya - специалист
И при мен се получава така горалката работи на Р1 и после гаси от стайния термостат за около 3-4часа.Площта е 105м2.Но, сега при тези температури и загубите са малки.
civ.gab - напреднал
n.ganev написа:
В събота метнах едно RB 20 на ПРИТИ. Тд.г. = 240гр. Заварих два винкела 20Х20отвътре на котлето на ниво врата и днес отскочих до една от леярните при нас. Взех 3бр. ЧУГУНЕНИ ПЛОЧИ с размери 420х120х5 и така в дъното остана 40мм разстояние. Монтаж на трипътен вентил. Резултат - Тд.г. = 150-160гр. при Тк = 64гр. Но втора вечер се боря с въздух в два от радиаторите, които са под нивото на котела. Предстои монтаж на едно СИМЕ и ВИАДРУС.
Моля,сподели как се е получило при SIME много съм се запалил да преправя моето (а си ми близо и няма да ми се налага да търся друг майстор)
n.ganev - майстор
SIMEто с RB30 ще е след 23ти защото идната седмица трябва да стопля собственика / от днес / на комбинацията котел + RB 30. Днес ходих и взех " целофанчетата " ама греда - никакви шансове за котле 50кВ тази година :oops: . МЪКААААААА #-o .
filmatoplo - майстор
Няма да ти трябва котел 50клв,за кой ,те 20ките едвам хранят. :wink:
n.ganev - майстор
Административна сграда - два етажа по 200 кв.м. Без външна изолация.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 1565

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: