Pooh написа:Ами ти ако ми кажеж, че на пластмасово пано си видял мухъл те признавам, бе пич. Кажи на колко пари се обзалагаме и на след колко време и ела да видиш мухъл. Ако над окачения таван има някое петънце - майната му, на родители ми в банята по тавана има мухъл колкото щеш пък сме живи още. Така, че правилно си подчертал - няма да видиш. Е, освен ако не искаш да ми разбуташ окачения таван и паната, което няма как да станеgalin56 написа:Плочки до тавана, а под тавана окачен таван с пластмасовите пана. Купуваш и един по-як вентилатор(най-добре с датчик за влага) за отдушника, пробиваш вратата и слагаш вентилационна решетка(това при условие, че банята е херметизирана(дано знаеш какво значи, че не ми се обяснява)).Дали има разлика между "няма да видиш никога" и "не вярвам"?
След тези процедури няма да видиш никога мухъл в банята ти. Така съм го направил в жилището, което купих. Вярно не съм се нанесъл още, но не вярвам да имам проблеми с мухъл.![]()
Умирам си за такива ТВЪРДИ позиции, на база ... надеждата за по-добър резултат ...