Всички въпроси за вилата.
emil_v r - майстор
Пчиларка е , не го слушай ! :evil:
Бре много слаб тоя бетон , той не е слаб за патеки ,
но аз бих го направил по висока марка .
ПЦЛ , земи ливосай (подравни вдлъбнатините по средното ниво с лепило ) вдлъбнатините с теракол .
За какво да жулиш целата патека заради две вдлъбнатини .
Този пост стана като показно по правопис , на по- неграмотните .
Виж че "ливосай" е така компресирана ,че замества 7 думи !
Една псувня :evil: от 4 думи пък - замества 210 обикновенни думи .
lyki - специалист
Една псувня от 4 думи пък - замества 210 обикновенни думи .
Казвай псувнята де? :?:
Ако искаш в друг раздел да не ни се карат модераторите:wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
lyki написа:
Една псувня от 4 думи пък - замества 210 обикновенни думи .
Казвай псувнята де? :?:
Ако искаш в друг раздел да не ни се карат модераторите:wink:
lyki, отпусни се, ще се сетиш ... само 4 думи....универсални... наистина спестява 210 кои-да-е думи, безсмислено обясняващи нещо си на издънилия се... :lol: :wink:
emil_v r - майстор
Кажете нещо за патеите(ептем се олях) за пътеките , за бетона .
Как се хванахте точно за най- лошото !
Спирам помеже ми е лошо (досега ядохме и пихме в комшийте )
На здраве ...
Пардон , исках да кажа бъдете здрави.
peshev-ko - специалист
Емо,ЧЕЛАРКА се казва машината!Баща ми прави паметници от времето,когато имаше само мозаечни и тази машина беше основният инструмент,така че... :?
emil_v r - майстор
Пешев , моля ти се прав си , извинявай .
Ние се майтапим с диалектите , макар и прекалено,и не мна място .
Не се познаваме и за това не си разбрал.
peshev-ko - специалист
Емо,просто допуснах,че може би нистина не знаеш името...
А сига да пийм пу ино! :-D
ICC - специалист
Виж този сайт,
http://www.setex.net
имат предложения и с дебелина от 1мм, но за цените, не знам :? , трябва да им звъннеш! Успех! :) Пиши за резултата!
tuninghuman - специалист
аз имам същата ситуация , - това което си мисля е - бетонни плочки - шесторами - отдолу пясък и четох в някоя тема , че не е лоша идея да се сложи геотекстил .

Има еднивибробетон плочки обаче с бял цимент – жълтите направо светят. И става много хубаво на пчелна пита ... видях такива до Ст.Загора с/у летището – ама да ги докарам до мен малко е .... иначе с сивият цимент много бледнеят – то не че и другите няма да заминат рано или късно от дъжд и пек ама ... ми харесват....

Как е обяче правилно да се поставят плочките – има ли тнки моменти?

eto tuka бях качвал снимки

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
MarSim - напреднал
Здравейте!
Извинявайте, че се намесвам във вашата тема с моя въпрос, но мисля, че не е толкова важен, че да отварям нова.
Проблемът ми е следния. Около вилата (по 1,20 м) обиколихме с бетонови пътеки и уж да е по-здраво и красиво - сложихме и бетонови плочи, като майсторите ни бяха добри и правеха всичко както трябва.
Това беше миналата есен. Тази пролет почти всички тротоарни плочи са изронени. Не знам какво са ни продали от борсата, но ги купихме за първо качество, а сигурно са 10-то, но явно си ни е личало, че не разбираме и са ни излъгали.
Показали са се кръгли камъчета. Даже не знаехме, че вътре е пълнеж, а не само бетон.
Има ли начин да забъркаме някаква "атомна смес" от цимент и още нещо и сами (лежейки по корем) да замажем отгоре плочите, за да не изчезнат и камъчетата. Много ни се иска да стане и здраво, защото като се сетя какви пари се пръснаха, направо ми се вдига кръвното.

Тема "Финиширане на пътеки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: