Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
35 лв струват на Митко Пушката от Костинброд. :)
KingLin - майстор
А няма ли да пускат малък шлайф? Че си купих куфарче от Кумай ама спаркито не влиза пък грехота да стои празно :lol:
ralev - специалист
малкия шлайф на лидл е голям
stan73 - майстор
mitko64 написа:
За лентовия, по- добре старият модел с дългите колани, 900W, отдавна не са го пускали.Изглеждаше много солидно.
Аз го имам от около година и половина, доволен съм, добре работи, мощността е достатъчна, обдухва се добре. Не прегрява, но пък и аз го контронлирам постоянно (както всички инструменти, които ползвам). Настройката му (по моему) е много по-лесна от комбинираният с шмиргел на Гризли който пускаха скоро. Та комбинирания го върнах, пък и за този си намерих евтини консумативи. Не съм го отварял, не се е налагало, не знам вътре как е.
nikolson - майстор
Да се жалвам. Днес минах през Лидъл, гаргите и заголвачките бяха свършили. Другите клещи ги имаше.
prascho - майстор
Аз пък си ги купих точно тези модели :-D в четвъртък. Вчера в гр. Люлин имаше две купчини с "клещи".
mitko64 - майстор
KingLin написа:
А няма ли да пускат малък шлайф? Че си купих куфарче от Кумай ама спаркито не влиза пък грехота да стои празно :lol:
Да не си го нещо неправилно паркирал? Моето слонче М1200Е се вмества перрфектно, само допълн. ръкохватка е измислена(тънка), та дрънчи из куфара. Побра и 3 диамантини, 4 диска за рязане и 2 за пилене. Много адекватно е измислено захващането на ключа- в процеп, докато в куфара на Спарки, пръстите да си потрошиш, пак не може да закопчаеш ключа. Пробвахме и едно 1100 вата на братчеда, пак няма проблеми, та и той се мераклиса. Говоря за куфарчето на Макита.
ZEDYCUS - майстор
profesionalist_wood
Какво да се прави...болест... :-D Скоро ще трябва да ни изпратят санитарите от Карлуково да ни поемат и да ни дозират със сини хапчета следобед и розови хапчета вечер
Профи ще ти запазя място в ДОМА в Петково. Поне въздуха е чист и ще ти се отрази добре, пък и няма никакви магазини да харчиш заплатата(дават им някой лев)
Подариха ми един малък виброшлайф от промоцията в четвъртък за рождения ден, но е нямало шкурки. Къде продават от същия вид, че е само една. :cool:
mitko64 - майстор
Гледам в Lidl. service, електро телфера са ни приготвили, не че ми е притрябвал. И някакъв крик 3 т., досега не съм го виждал. Явно авто седмица ни чака скоро.
dadko - майстор
Абе, няма техника, ама и тая седмица не останах валат. Взех един керамичен нож, че все няма кой да наточи ножовете вкъщи ;-) Тествах го с лист хартия- реже на поразия...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: