35 лв струват на Митко Пушката от Костинброд. 

mitko64 написа:За лентовия, по- добре старият модел с дългите колани, 900W, отдавна не са го пускали.Изглеждаше много солидно.Аз го имам от около година и половина, доволен съм, добре работи, мощността е достатъчна, обдухва се добре. Не прегрява, но пък и аз го контронлирам постоянно (както всички инструменти, които ползвам). Настройката му (по моему) е много по-лесна от комбинираният с шмиргел на Гризли който пускаха скоро. Та комбинирания го върнах, пък и за този си намерих евтини консумативи. Не съм го отварял, не се е налагало, не знам вътре как е.
KingLin написа:А няма ли да пускат малък шлайф? Че си купих куфарче от Кумай ама спаркито не влиза пък грехота да стои празноДа не си го нещо неправилно паркирал? Моето слонче М1200Е се вмества перрфектно, само допълн. ръкохватка е измислена(тънка), та дрънчи из куфара. Побра и 3 диамантини, 4 диска за рязане и 2 за пилене. Много адекватно е измислено захващането на ключа- в процеп, докато в куфара на Спарки, пръстите да си потрошиш, пак не може да закопчаеш ключа. Пробвахме и едно 1100 вата на братчеда, пак няма проблеми, та и той се мераклиса. Говоря за куфарчето на Макита.
profesionalist_woodПрофи ще ти запазя място в ДОМА в Петково. Поне въздуха е чист и ще ти се отрази добре, пък и няма никакви магазини да харчиш заплатата(дават им някой лев)
Какво да се прави...болест...Скоро ще трябва да ни изпратят санитарите от Карлуково да ни поемат и да ни дозират със сини хапчета следобед и розови хапчета вечер
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: