CASA написа:Благодаря за съветите!За беспрахов варянт според мен можеш да си намериш прилична машина в момента на Стройко
По принцип имам ъглошлайфове с диамантини,но си търсих по безпрахов вариант.Прегледах повечето машинки за мокро рязане в софийските магазини,но не съм много сигурен,че ще ми свършат хубава работа.Малка ми се вижда мощността и сигурно режат много бавно!За ръчните съм заинтересован,но,трудно се открива хубава среден клас без луфт в захващането.Гледах и тези в Киров по 150лв средно,но и те имат луфт.А вече си имам една евтина,която ми дава отклонение от няколко милиметра на плочка.В крайна сметка явно за тези пари не може да се вземе нещо прилично.Що се отнася за плочките,може и аз да бера ядове.Купих си испанска теракота по 20лв и италянски гранитогрес по 22лв .Сториха ми се доста евтини,но дизайнат ме привлече,а пък и изглеждат масивни.май ми предстои да разбера защо!
Фирмата е френска-не си спомням име,щанд и т,н но знам че са там
Почти всички машини който предлагат са професионални с гаранция,сменещи се ножове и т.н
За евтините машинки за мокро рязане мисля че няма 2 мнения
Тези при Киров не струват -личен опит макар мойта да беше по скъпа отнесе я един клошар след 1-то рязане
За плочките който си си избрал -качи снимки да видим как и какво е станало
Лично на мен ще ми е интересно