• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
ZEDYCUS - майстор
Не мисля, че е е късмет. Просто са качествени. Аз теорията не я разбирам, предпочитам практиката. Не мисля, че ще седна да меря при всяко по дълго прибиране на винтоверта на колко процента му е батерията. Май прекалявате понякога с четенето и се заигравате излишно. :-D :partyman:
fox_vt - майстор
Чел съм я темата на анриев другата сега не ми се гледа коя е.Ако мислиш че обърквам хората кажи точно с кое?Хората си мислят че има 12 волтов винтоверт или 16 волтов и доста други неща.Аз че съм чел чел съм ама съм и пробвал доста неща.Виж ти я като си толкова по по най ми кажи какви токове дава една клетка никел кадмий SC и една клетка ли йон 17500 -максимални токове имам предвид?
stan73 - майстор
"fox_vt" - не искам да контактувам с теб, а и няма да отговарям на твои въпроси !
fox_vt - майстор
Да то така най лесно да се изтърси едно не си прав и без никакви аргументи да се каже няма да говоря повече с теб.Не си първи не си и последния с тия чалъми. :-D
stan73 - майстор
Сериозно ли мислиш, че точно аз нямам аргументи ? Или се опитваш грубо да ме манипулираш, или IQто ти е много по-ниско, отколкото предполагах първоначално. Накратко: Не ! (дрънкай си каквото си искаш, аз вече игнорирах един идиот, който даже ми е градски, та теб ли (освен това хората са свободни да правят каквото си искат - може да се вслушат даже и в твоите съвети)... ).
marian1 - майстор
Благодаря много за разясненията за батериите.
За другото явно аз съм се заблудил, че импакта има и степени на затягане - оставам си с макитата 10.8. http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... uct_id=387

tanosliven - Благодаря за предложението, но 14в не искам - аргументите ми - 10.8 като габарит ми е идеален, исках да мина на 12 заради заблудата ми, че може импакта да има степени - за по мързеливо серийно завиване - явно няма - колкото е по голям волтажа, толкова габарита и теглото също , а и батерията щръква от дръжката - неудобно ( за мен де) В момента моята е с 90 Нм ( по данни от сайта) и ми стигат за моята работа - имах и http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... uct_id=387 в комплект но го продадох защото се хванах, че постоянно го пренебрегвам, а няма необходимата сила ... Не че е лош, но мощността на импакта покрива всичко при мен, и другата я нося все едно само за бройка и за фукня :lol: Далеч съм от това да се осигурявам с универсална машина - която да покрива всички диапазони - предпочитам 2 за различните неща - другото е повече неудобство.

По третия ми въпрос никой не каза нищо - явно не са популярни много тук - това ме убеждава само, че все още не е време за подобна екзотика.
П.С.Извинявам се - исках да дам кратък отговор ( за да не разводнявам темата) но и не искам да съм питал и да не Благодаря на вас които си направихте труда да отговорите.
tanosliven - специалист
Имам Dewalt 10.8v за два дена работих с Макита10.8 и определено Девалта е доста по-удобен и по- добър. Стои прав и е ергономичен от Макитата!Успех!!
tanosliven - специалист
За Милуоки-то ,хвалят го но няма добра сервизна база,труден сервиз и т.н.Вземаи нещо което се среща по-често на пазара а и гледаи как седят нещата с консумативите и частите след като го купиш!!!
Svetoslavoff1 - майстор
Днес заприходих едно скилче 6221. Благодаря на всички съфорумци, които с мнения и препоръки ми помогнаха в избора.
stiv1961 - майстор
Честито, и аз имам мерак за едно такова :)
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: