• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Ще има черен петък скоро във Емаг, дебнете.
Бих си взел едно дремелче на половин цена :razz:
prascho - майстор
Доволни ли сте от Емаг. Никога не съм пазарувал от тях. Коректни ли са при евентуално връщане на стоки в гаранция?
EDI - майстор
Само веднъж съм пазарувал.купих си мултито на СКИЛ.Чувал съм, че ако те са доставчик на стоката, няма проблеми с гаранцията, - идвам вземат я, ремонтират или сменят и ти я носят, без да плащаш разходи.Е, сигурно не винаги е така, но в повечето случаи явно са коректни.
stan73 - майстор
И аз също само веднъж съм пазарил от тях (една микро флашка - Кингстън).
Пристигна още на другият ден с безплатен (за мен) куриер, добре опакована, в пакета имаше гаранционна карта и фактура. Нямам проблеми с нея...
nanko - специалист
Аз съм купувал няколко пъти от тях. Коректни са, но не вярвайте на цените. Може да са най-ниски (за някой продукти), но определено повечето намаляния с с надути "първоначални" цени. Имат и такива продукти който могат да се намерят със значило по-ниска цена от друг магазин.
prascho - майстор
Последното е вярно. От седмица скивам едни ТВ-та дето са на 1150 в "техномаркет" и на 1250лв в "Емаг" с намалението. В България не вярвам на нищо!
EDI - майстор
Е, то това за цените си е така и то в доста други магазини освен в ЕМАГ.Покрай ниските цени някои хора не се замислят и карат наред.Прасчо, в Румъния не вярвай, нали са румънци хорицата. :lol: Аз СКИЛ-а го взех от там, понеже е с 35 лева по евтин.При цена 130 лева, 35 лева са си добра отстъпка.
prascho - майстор
Фирмата е Румънска, но пазарът и законодателството са български. В цивилизованите страни по коледно има намаления между 50 и 70 %, а в Българията ти отговарят: О, какви намаления, стоките си вървят :x . Та така....

П.П. Типична народна черта - "ден година храни", по морето и в планините - "три месеца година хранят".. 90% Услуги и търгивия. 10% чуждо производство, което ни ползва като роби. НО пък без него сме загинали щото се вижда в двата държавни сектора /железопътен транспорт и енергетика/ както става. Корупция и упадък.
EDI - майстор
И законодателството не е българско.Според общите условия, ако спора не се реши по споразумение, съдът в Букурещ решава нещата по съдебен ред.С общите условия се въвежда приложимо право на друга държава. :cool:
nikolson - майстор
Айде на дисковете
http://olx.bg/profile/potrebitel1608041/
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: