Иван Иванов написа:Чакайте хора много мислите не четете не съм казал че нямам място просто не съм решил и плодни дървета Не искам да купувам просто искам да засадя дървета да знам че и аз съм дал на природата не само тя на менТова е много хубаво, но все пак дай някаква по-подробна информация, за да може някой да ти отговори и да ти е полезен. Например, имаш ли някакъв опит, за каква площ става дума, къде, какви дървета, стопанска или някаква естетическа цел и пр.?
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
angelfilev
- специалист
28 мнения в "Дървета"
Иван Иванов
- напреднал
Ами за площа цял добрич за опит почити никакъв но се уча лесно целта ми е да виждам дървета а не бетон
swot
- специалист
Иван Иванов написа:Ами за площа цял добрич за опит почити никакъв но се уча лесно целта ми е да виждам дървета а не бетонАко правилно съм разбрал от всички коментари до тук искаш да влезеш в ролята на озеленител. За тази цел намираш най-близкият разсадник за овощни и декоративни растения, разглеждаш им каталога, обясняваш на персонала какви грижи си готов да положиш и те ще ти препоръчат най-адекватното решение.
Надявам се да съм бил полезен

alsted
- майстор
Ами точно моя вариант ми се струва най-подходящ за теб 

Иван Иванов
- напреднал
Благодаря много за милите думи
nikolson
- майстор
Ако става дума за улично/градско озеленяване (цял Добрич), значи не може да са плодни дръвчета. Обаче и самото начинание не може да е самодейно. Например, не всички дървета могат да виреят в градска среда. Допълнително, не може ей така да боднеш на разни места различни дървета. Най-напред, не се знае какви са плановете на общината, тя може да има проект по тези места да прави нещо (май и във Добрич тече някакъв "воден цикъл") и трудът да иде нахалост. Отделно, може не всеки да е съгласен някой да му "курдиса" дърво пред къщата и просто да го унищожи.
Ако искаш, можеш да погледнеш в сайта на Фискарс. Имаха някаква програма тип "социална ангажираност" за облагородяване на междублокови пространства. Жителите на блокове получаваха безплатно инструменти и съдействие за разсад, за да облагородят карето между блоковете. Не знам дали е актуална, не съм влизал скоро.
Ако искаш, можеш да погледнеш в сайта на Фискарс. Имаха някаква програма тип "социална ангажираност" за облагородяване на междублокови пространства. Жителите на блокове получаваха безплатно инструменти и съдействие за разсад, за да облагородят карето между блоковете. Не знам дали е актуална, не съм влизал скоро.
Много ми се прииска да обобщя
Човекът не знае къде, в каква почва, с каква влажност, на какво пространство иска да засади не знае какво.
По неясни причини не му се дават пари за самата фиданка, но има пари за поливане и торене
Отказа да си направи сам разсада, отказа да обсъди земята, отказа всякаква информация
Неприятно, но си мисля, ч ее човек "дайте да дадем" и то от модерният фейсбук тип "аз съм добър добър добър ще говоря как ще пправя добри дела дела ще садя дърветааа аа аа"
За любопитните - в населено място изобщо не може ей-така да се сади дърво. Земята е нечия собственост и собственикът си има виждания....: Одобрен и съгласуван проект (много пари и много време)
Абе живи и здрави всичките, другото е от лукавия
Човекът не знае къде, в каква почва, с каква влажност, на какво пространство иска да засади не знае какво.
По неясни причини не му се дават пари за самата фиданка, но има пари за поливане и торене
Отказа да си направи сам разсада, отказа да обсъди земята, отказа всякаква информация
Неприятно, но си мисля, ч ее човек "дайте да дадем" и то от модерният фейсбук тип "аз съм добър добър добър ще говоря как ще пправя добри дела дела ще садя дърветааа аа аа"
За любопитните - в населено място изобщо не може ей-така да се сади дърво. Земята е нечия собственост и собственикът си има виждания....: Одобрен и съгласуван проект (много пари и много време)
Абе живи и здрави всичките, другото е от лукавия
Тема "Дървета" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература