Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Всъщност Шварц Груп (според проучванията ми отпреди малко) е собственик на ЛИДЛ, Кауфланд и т.н. (съответно Дитер Шварц (на 75г., женен, има 2 деца)).
http://www.attac.de/archive/lidl/www.at ... _paper.pdf
http://en.wikipedia.org/wiki/Lidl
http://en.wikipedia.org/wiki/Kaufland

Та на мен ми бяха казали, че е предал нещата на дъщерите си вече...

П.П. И един интересен факт, който научих преди малко: Лидл се казва така и е кръстен на съдружника на бащата на Дитер, защото първоначално Дитер е мислел да кръсти веригата Шварц Маркет (но така е ставало доста двусмислено -> "Черния Пазар", та затова се е спрял на Лидл).
atanasov2004 - специалист
Привет :) ! Снощи минах от Лидъла и "лапнах" едни индукционен котлон, много го похвали един колега. Хубава изработка, защити и т.н...Обаче няма кой да ти каже, пък и не четох упътването, та: тези котлони работят САМО! със метални / не цветни метали/ тенджери и тигани....У дома са само неръждаеми и алуминий / с не залепващо покритие/, както и керамика.... :sad: Котлона няма да ми върши работа, тази вечер го връщам....Питам се защо няма допълнително посочено под цената. Стават само тенджери емайлирани. Ако купувате имайте го предвид :)
iva6ki - специалист
Има го посочено на кутията :wink:
stan73 - майстор
atanasov2004 написа:
Привет :) ! Снощи минах от Лидъла и "лапнах" едни индукционен котлон, много го похвали един колега. Хубава изработка, защити и т.н...Обаче няма кой да ти каже, пък и не четох упътването, та: тези котлони работят САМО! със метални / не цветни метали/ тенджери и тигани....У дома са само неръждаеми и алуминий / с не залепващо покритие/, както и керамика.... :sad: Котлона няма да ми върши работа, тази вечер го връщам....Питам се защо няма допълнително посочено под цената. Стават само тенджери емайлирани. Ако купувате имайте го предвид :)
Имам такива котлони вече 2 бр. Единия го купих преди доста време от Метро с подарък 3 тенджери Хаусбах (неръждаеми, със сандвич дъно), но за доста повече пари, та те си работят идеално на този котлон. От преди имам един комплект Привилег (подобни на Цептер Базис, но почти 4 пъти по-евтини, та бяха само 160 евро), те обаче не стават на индукционния котлон и комбинирам някои от нещата от единият комплект с другия, защото пък на Хаусбах капаците нямат термосистема. Та на съвременните съдове, които стават за индукционни котлони - отдолу трябва да има щемпел който изглежда като намотка. Чувал съм и за друго решение, но няма да е толкова енергоефективно. Между съдът за готвене, който не работи с инд. котлон и самият котлон се поставя "черна" ламарина с дебелина няколко милиметра и така, чрез топлообмен се загрява и съдинката. П.П. А вторият инд. котлон го купих наскоро на някакво диво промо от Кауфланд на ултра тънката цена от около 38 лева. Определено първият изглежда много по-солиден, но пък и беше доста по-скъп. Възнамерявам да опитам с единият да си направя устройство за индукционно закаляване на ножове, но не знам дали ще се получи... Лидълският също изглежда по-солидно от кауфландският.
profesionalist_wood - майстор
Купих се комплект крушки за 9,99лв за форда ми :-D Надявам се да станат на гнездата на фаровете. Има и друго,прави впечатление в упътването че са изписани стари модели автомобили които не са в движение по пътищата от над 20 години :lol:
Ми кой да види кутията :? Пък и очила...Много ме е яд че не мога да ползвам котлона....абсурд е жената да се съгласи да сменим тенджерите :-D
Ще го връщам :sad:
Kasap - специалист
stan73 написа:
atanasov2004 написа:
Чувал съм и за друго решение, но няма да е толкова енергоефективно. Между съдът за готвене, който не работи с инд. котлон и самият котлон се поставя "черна" ламарина с дебелина няколко милиметра и така, чрез топлообмен се загрява и съдинката.
А защо не една шепа лагерни съчми в тенджурата... :mrgreen:
svetliopi44 - Чирак...
Аз вчера ползвах длетата и съм доволен.
За цената са си супер.
КАСАПА това не съм писал моля!
Kasap - специалист
atanasov2004 написа:
КАСАПА това не съм писал моля!
Ма моля Ви се! Аз съм съвсем сериозен. :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: