• 1
  • 2
От мобилни телефони до цифрови камери
Стенда е източно германско производство и се казва AMR-5.Той е стара аналогова система ,не е с монитор а само със стрелкова индикация.По думите на моя приятел е вършил прекрасна работа.Моля ако знаете да има някъде в България такъв стенд,даже и да е дефектен ,да ми напишете .Благодаря ви предварително!
От Шумен съм.Познавате ли го тоя стенд?Вашия работещ ли е?
pansim - майстор
Да уточним малко - имаше тук един такъв...дали все още го пазят, не знам.
Мога да се поинтересувам. Но по това което си дал като модел не ми излиза в Гугъла.
Не разбрах, искаш да купиш, или имаш такъв и нещо не работи?
Помагам на близък.Той го има и го е ползвал известно време .След това се е развалил и потърси моята помощ.Механиката му е добре .Проблема е в електрониката.Като го включи в работно положение стрелките започват да трептят около една начална стойност и след това нищо не отчита.До сега съм проверил захранващия блок и той е в идеално състояние.Подменил съм електролитни кондензатори за всеки случай ,но те неговите бяха добри.Идеята ми е ако има как да подменим платките само за проба за да разберем къде е дефекта.Документацията е съвсем обща.Само блокова схема но и тя много помогна.Те са три платки и са на реглета.Нямам повече информация.Не мога да разбера какъв е принципа на работа.Нямам информация за датчиците.Пишете ми какво можем да направим.Вие как ги виждате нещата.?Никъде нищо не излиза за тази машинка.
pansim - майстор
Информация и аз нямам никаква. Просто съм виждал преди години че го ползуваха.
Ще се опитам да намеря човека...че отдавна не работи. Дано го намеря...пък ако имате късмет, може и техниката да се пази. :partyman:
Ще Ви бъда много благодарен!Разбира се ,ще се плаща.
Има ли нещо ново по въпроса?
kuuuuuul - майстор
Аз имам такъв работещ,но нямам схеми.
pansim - майстор
За съжаление няма. Нещо не мога да направя връзка с човека. НО, схема няма, това е ясно. Само евентуално работеща техника, ама и това не е сигурно.
  • 1
  • 2

Тема "Стенд за баланс на гуми" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: