• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 111
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MIRO_073 - майстор
За бебетата http://www.cablecommerce.bg/shop/bg/pro ... ls/2445e15

2273-202 КОНЕКТОР РАЗКЛОНИТЕЛЕН, 2Х(0,5-2,5)mm2 24A Pro
thinkpad - майстор
MIRO_073 написа:
За бебетата http://www.cablecommerce.bg/shop/bg/pro ... ls/2445e15
2273-202 КОНЕКТОР РАЗКЛОНИТЕЛЕН, 2Х(0,5-2,5)mm2 24A Pro
Miro, има го в промоциите, но тук го няма
MIRO_073 - майстор
Ако ти трябва показах ти че има. Или си го поръчвай или отиди до Бургас и си го купи. Пък що не използваш тройни ще си остане световна загадка. Ко да коментираме повече тия клеми...
thinkpad - майстор
MIRO_073 написа:
Пък що не използваш тройни ще си остане световна загадка.
Защото третата дупка ще остане празна и не ми е нужна. Моите са жълти, тия дето ги даде са сиви. Не знам каква им е разликата, честно да ти кажа. :) Онези кибици от Wago да вземат да си оправят каталога на страницата.
MIRO_073 - майстор
Уфффффффффф, Ко да кажа. Ами за да не остане празна като искаш пъхни и една кибритена клечка :mrgreen:

А това не го ли видя като гледа? http://www.cablecommerce.bg/shop/bg/pro ... ls/4291e1e
thinkpad - майстор
MIRO_073 написа:
Уфффффффффф, Ко да кажа. Ами за да не остане празна като искаш пъхни и една кибритена клечка
Гледах го, ама го нямаше на момента, там където бях аз. И е по-обемно. Не знам защо се инатиш така за 3-ка, като ми трябва 2-ка. Имам 3-ки, но предпочитам да удължа проводниците с 2-ки до таблото, като вътре в него вече да си ги връзвам както искам. :) Още се чудя т'ва грозното ел.табло за външен монтаж EL-BI как да го монтирам, че да не стърчат кабели, понеже не ми се дълбае въобще дупка за скрито, а ти... :lol:
MIRO_073 - майстор
Щом е толкова важно за теб тези 2-3-4мм в повече сложи си двойка. Пък като не знаеш къде да ходиш няма да намериш разбира се.

П.П. Кво значи да не стърчат кабели? То, ако стърчат значи нищо не става от тебе.
thinkpad - майстор
MIRO_073 написа:
П.П. Кво значи да не стърчат кабели? То, ако стърчат значи нищо не става от тебе.
Значи без да пипам постановката и без да къртя нищо да не се виждат и никакви кабели влизащи в таблото за външен монтаж, като е поставено така, че да е удобно за всички удължени кабели да влязат в него, без да се виждат. Работата е, че искам да сложа 4 дюбела в стената, да сложа новото табло, да байпасна старото табло, което не е на същото място, да не се виждат никакви кабели и нищо да не пипам същевременно. :)
Знам къде има клеми в Бургас, но работата е че бях другаде, пазарувах и други неща и между другото взех и клемички, понеже ме мързеше да ходя да търся после другаде. Взех и два автомата Швайзер - то други нямаше. Питах за Елмарк, ама нейсе. Никъде ги нямаше там. :-D :?
п.п Само главен предпазител ще оставя стопяем.
thinkpad - майстор
Един плюс за клемите спрямо спайката. Преди няколко дни ми се наложи да добавям консуматор към съществуващи спайки в разклонителна кутия. Е, нещата със спайките много кофти се получават в този сценарий, понеже всички проводници трябва да се усукват едновременно, а след това като искаш да добавиш нещо - няма как да стане, понеже не можеш да усучеш още един проводник над вече усуканото, за съжаление. Ако бяха ползвани пружинни клемички, можеше да станат нещата по-удобно, макар вероятно не толкова компактно. В случая тъй като консуматорът не е нищо особено - осветително тяло, усуках, мушнах голям размер лустер клема над сбора от проводници и я затегнах.
MIRO_073 - майстор
Абе ще станем европейци, ама след 20-30 години още.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 111

Тема "Кабелни връзки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: