• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 83
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
shulio написа:
Да за нея знам че е добра от тази тема. Интересно ми е големия дали е читав или не е стока
за читавото не знам но парите са му добри
cvetomir_77 - специалист
С работилницата ли го продават?
mavryt4o - майстор
cvetomir_77 написа:
С работилницата ли го продават?
:lol:
shulio - специалист
То е ясно, че за тези пари няма да се вземе. Питам просто като машина дали става или има кусури, които да не могат да се преглътнат. Ако е добра машината може да се следи за цена която да те устройва. Ако не е добра - няма нужда да се следи
m_markovski - специалист
Ето повод да се похваля - преди няколко месеца се сдобих почти случайно от английския ebay с този китаец с чугунени плотове, с 15см работна ширина и убийствена тежест. Въпреки че имам абрихт-щрайхмус Метабо, искаше ми се да съм оборудван и с малък абрихт за първоначална обработка, по-неотговорни дейности и комбинирана работа с двете машини ако се налага.

Днес си поиграх около час с настроката на ножовете и резултатът е половин кофа талаш и няколко идеално рендосани дъски от палети. С две думи съм приятно изненадан. Понеже китайчето има и турбина за изхвърляне на талаша, резултатът е видим - шепа трици в торбата, другото е наоколо.

Прикачен файл

IMG_3133.JPG

Прикачен файл

IMG_3134.JPG

Прикачен файл

IMG_3135.JPG

Прикачен файл

IMG_3136.JPG
profesionalist_wood - майстор
Айдеееее американците почнаха да внасят абрихтите ДЖЕТ в България! :-D Доживяхме и това. Май вече ТИПП(трансатлантическа зона за свободна търговия) ще стане факт.

http://jettools.bg/bg/29-jet-jbos-5-osc ... ander.html

Да полеем случая :partyman:
griffin - майстор
Като гледам какво продават тия са станали дистрибутори на аксминстъра за българия просто :)
nikolaizl - напреднал
Здравейте,колеги от скоро и аз съм собственик на три операционна на Рачо Ковача . Започнах тези дни да и правя профилактика,защото от човека от когото я взех не я е ползвал от много години. Установих че,патронника на бор апарата бие на една страна .Та питането ми е може ли това да се оправи? Мислих да сменя патронника с нов,но мисля че биенето идва от оста.Ще бъда благодарен ,ако помогнете със съвет. ПП. Извинявам се че пиша в тази тема ,но не намерих друга подходяща.Поздрави.
mavryt4o - майстор
nikolaizl написа:
Здравейте,колеги от скоро и аз съм собственик на три операционна на Рачо Ковача . Започнах тези дни да и правя профилактика,защото от човека от когото я взех не я е ползвал от много години. Установих че,патронника на бор апарата бие на една страна .Та питането ми е може ли това да се оправи? Мислих да сменя патронника с нов,но мисля че биенето идва от оста.Ще бъда благодарен ,ако помогнете със съвет. ПП. Извинявам се че пиша в тази тема ,но не намерих друга подходяща.Поздрави.
Сваляш и на стругар но ако можеш да намериш от някой да ти услужи с друг патронник да си сигурен че не е от него .Иначе какво прави като пробива бие бургията и не е кръгъл отвора или?
nikolaizl - напреднал
Не съм пробивал още с бургия , но се вижда радиално отклонение . Днес с голяма мъка изкарах патронника и видях ,че оста малко е крива .Иначе тук в Пловдив в " Маркита" има доста патронници и се надявам да намеря от там ,за да го сменя че този е доста ръждясал . :? :?
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 83

Тема "Избор на щрайхмус" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: