Всичко става, стига да не си гъзорък (даже и по-евтините биха станали), друг е въпросът, колко са комфортни за работа и колко биха изкарали...

prascho написа:Става ли за сглобяване на мебели?Разбира се, че става! Мебели и с отвертка се сглобяват. Въпросът е в комфорта

. Тъй де, да насоча приятелите да ми вземат нещо свястно.
 . Тъй де, да насоча приятелите да ми вземат нещо свястно. , че макита е по-слабичка в сравнение с бош модела. То така си е и по характеристики. Какво ви е мнението за метабото. Спрямо описанието, то трябва да е най-мощтно 34Nm. Пъкк цената изглежда добра.
, че макита е по-слабичка в сравнение с бош модела. То така си е и по характеристики. Какво ви е мнението за метабото. Спрямо описанието, то трябва да е най-мощтно 34Nm. Пъкк цената изглежда добра.

.И като мощност, и като здравина на конструкцията и като качество на батерии отстъпва.МЕТАБО-то не съм го държал в ръка и не мога да го сравня с БОШ-а, но според мен в общи линии са равностойни.БОШ-а сякаш ми се струва с по-ергономична ръкохватка.
 .И като мощност, и като здравина на конструкцията и като качество на батерии отстъпва.МЕТАБО-то не съм го държал в ръка и не мога да го сравня с БОШ-а, но според мен в общи линии са равностойни.БОШ-а сякаш ми се струва с по-ергономична ръкохватка.