• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
stiv1961 написа:
И там като гледам доста грешки, така че внимавайте.
Акумулаторен ударен винтоверт Bosch PSB 500 RA COMPACT с микрофилтър- а пък с кабел :?
http://www.emag.bg/akumulatoren-udaren- ... ERBVDBBBM/
от другата страна на кабела е акумулатора :lol:
EDI - майстор
Аз не смятам да кукуригам посред нощ с петлите :lol: .Може някой консуматив да поразгледам през деня, и ако нещо ми хареса и има бройки да си взема.
prascho - майстор
Както бях писал в темата съм скептично настроен за намеленията в бг. Но утрото е по-мъдро, ще си покаже.....:)
bobko - специалист
Гледам и в Зора ще има "черен петък" цели 3 дни :)
EDI - майстор
Тези дни в пощата бяха пуснали брошура на ЗОРА, то май там винаги е петък, някакви телевизори по 200-300 лева за 60-ина и нагоре сантиметра диагонал имаше.
Kumay - майстор
stiv1961 написа:
Разглеждах на Kumay промоциите, много добри цени ама пусти пари :sad
http://tomika.bg/
Голямото намаление е утре и на сайта не е отразено!
За първи път ще си позволя да пусна мои линкове, но го правя заради хората от форума, не за печалба. За нас ще остане рекламата от черния петък :) :
Makita Black Friday
DeWalt Black Friday
Всичко, е налично!
EDI - майстор
Ааа, видях аз в продавалника за черния ти петък :-D , ама на, нищо не ми трябва сега :? .
prascho - майстор
Aбе аз освен за винтоверт се замислям и за малък флекс, малък циркуляр, оберфреза.....ама...

Преди месец като рязах первазите на ламината копчето за задържане на флекс Айнхел /оранжев/ сдаде багажа. Отчупи се пружината заедно с част от металния корпус. Дисковете се сменят и работи. Ама виждам, че и усуква сериозно. Явно биенето е на ниво. Виждам едни малки флексове ф125 на макита и девалт в промоцията. Коя марка е за предпочитане?

П.П. В момената съм харесал 2-3 модела ТВ-та и цената на 'Техномаркет' е по-ниска от тази в 'Емаг'. Утре ще видим :). Егаси и тази година няма да има коледни бонуси :sad: . Как да развиваме търговията тогава ....
Последна промяна от prascho на чет ное 27, 2014 4:24 pm, променено общо 1 път.
Kumay - майстор
prascho написа:
Виждам едни малки флексове ф125 на макита и девалт в промоцията. Коя марка е за предпочитане?
За в къщи - GA5030 на Makita! :wink:
prascho - майстор
Ники, има ли реглаж на оборотите?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: