• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
Нека намерим най-тънките цени.
bobko - специалист
и аз се загледах в техномаркет,хареса ми 40HU6900 но нещо немога да се справя с поръчването онлайн :? Не знам ако отида на място дали ще е същата цена?Само за онлайн пазаруване ли е промоцията?
prascho - майстор
до колкото видях да, само онлайн са сложили изедниците.

Какъв е проблема? Направи си регистрация.
DundyTheCroc - майстор
Хехе, ама да не чакахте новите модели на половин цена? Най-голямо е намалението за старите. Промоцията е само за онлайн поръчки.
prascho - майстор
Ultra HD или Full HD е по-убаво? Аз гледам ТВ докъм 40-42 инча с 3Д /модели на Сони и Самсунг, останалите съм ги отсвирил/. Тъй де, не мога всичко да гледам...

Този модел KDL 42W805ABAE2 не мога да се ориентирам дали има 2Д към 3Д конвертиране. По-скоро няма.

Тоя емаг ако отвори в 7,30 ще е направо педерастия. Отивам на бач.... :sad:
bobko - специалист
prascho написа:
до колкото видях да, само онлайн са сложили изедниците.

Какъв е проблема? Направи си регистрация.
Проблема е че не иска да изпълни поръчката.Искам да го закупя на изплащане през жеткредит но нещо не става.Имам регистрация. :? Ще се обадя след 09:00 да ги питам ако изобщо е възможно обаждането
stan73 - майстор
До това успях да се добера само като инфо:
http://s1.emagst.net/layout/bg/newslett ... _Products/
stiv1961 - майстор
Айде, емаг отвори, аз вече си поръчах :)
DundyTheCroc - майстор
Точно в 7.30 са отворили емаг, докато всички пътуваме за бач, както се казва живи пИдИрасИ :-D
prascho - майстор
Ами намалените ТВ-та не са 3Д :cry:
EDI - майстор
За къв чеп ти е 3Д, аз на тези новости хич не съм почитател.Гледам си стария ТВ дето тези дни става пълнолетен и хич не мисля за го сменям, кристална картинка си има.Пък и стигат ми едни диоптрични очила на носа, та и втори за 3Д да слагам. :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

Тема "Черен петък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: