Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Kasap написа:
stan73 написа:
atanasov2004 написа:
Чувал съм и за друго решение, но няма да е толкова енергоефективно. Между съдът за готвене, който не работи с инд. котлон и самият котлон се поставя "черна" ламарина с дебелина няколко милиметра и така, чрез топлообмен се загрява и съдинката.
А защо не една шепа лагерни съчми в тенджурата... :mrgreen:
Касап, оплел си цитатите !
stonesour - специалист
profesionalist_wood написа:
Купих се комплект крушки за 9,99лв за форда ми :-D Надявам се да станат на гнездата на фаровете. Има и друго,прави впечатление в упътването че са изписани стари модели автомобили които не са в движение по пътищата от над 20 години :lol:

надявай се да си уцелил цокъла.
h1, h3, h4, h7 варианти бол. модела върху кутията е без значение. по-новите са масово h7.
profesionalist_wood - майстор
Мамка му,сега разгледах крушката с лупа, цокъла е h4,рових в книжката на форда, никъде не пише с какъв цокъл е :? Колата е от декември 1998г
dadko - майстор
Ех тук можеш да провериш за съответен модел автомобил каква крушка ти трябва.
menka - напреднал
Колеги, тази прахосмукачка дали ще върши работа за малка работилничка (циркулярче, контурен трион, фрезичка..)?
500w..
Мощност на засмукване...ок. 12,5 kPa (125 mbar)
От 4ти е на 75 лв.
prascho - майстор
Ей, покрай този черен петък темата за уйдъл умря геройски.... :lol:
dadko - майстор
Споко, догодина и в Уидъл ще има черен петък сигурно.
kr1100 - майстор
[quote="menka"тази прахосмукачка[/url] дали ще върши работа за малка работилничка (циркулярче, контурен трион, фрезичка..)?
[/quote]
Какво и пречи да върши работа? даже е за предпочитане .
brum - майстор
Малката мощност според мен ще пречи. Пробвал съм с домашна, после с един Karcher WD7.300 . Домашната беше пълна фира за тая работа, керхерът се справя малко по-добре. Но все още се налага да чистя след работа. А какво имам предвид като работа - примерно ексцентършлайфа. След него въпреки мощната прахосмукачка има прахоляк на всякъде.
EDI - майстор
И подналягането е ниско.Предполагам и дебита е малък.Няма да свърши хубава работа.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: