Проявете вашата изобретателност.
Emerald - модератор
Стефан написа:
Emerald, къде се намира това ТУК?
Зад океана. :)
Стефан - майстор
отдавна се досетих, но сега дойде времето да попитам. Но нали там всички са добре? Доколкото виждам от forum.all.bg :?
Emerald - модератор
Хей, не разваляй темата с разговори извън сюжета, че не знам къде и да ги пренеса свободните разговори. :lol: Като ни направи админа форум-дрънкалник, може да си говорим къде добре-къде зле. :lol:

Що се касае конкретно до масата, противно на убежденията ти, че подобни неща са някакъв символ на...социален или финансов статус (визирам намека за албанците), мога да кажа, че творческата фантазия няма много общо с финансови възможности. Тук обожават да майсторят и да правят със собствени ръце от нищо нещо. Тези произведения носят личен отпечатък и са уникални. Най-знаменитите в световен план дизайнери се славят не само поради възможностите си да създават супер-луксозни интериори за милионери, но преди всичко за това, че умеят да създават красота от всичко, което ги обкръжава и с много минимални средства. Българинът е свикнал да мисли, че красивия дом е символ на немалко пари, но те уверявам, че това съвсем не е задължително.
Стига бе хора....страшна грозотия е това нещо :shock:

По-скоро от нищо-нищо.
masteradmin - майстор
Е това е работна маса не е нужно да е красива. При това единствения недостатък е че хладилника е нисък затова ако се вгледате ще видите една дървена рамка под вратата. Важна е идеята. Работна маса от стар хладилник.
Emerald - модератор
Да, и аз се бях замислила за височината. :? Хладилника трябва да е от най-широките. :?

А за "грозотията"...само да ми падне такава маса. :roll: Така ще го разрисувам, че никой няма да познае, че това е хладилник. :lol:
Kinley - напреднал
Emerald, за височина може да се монтират мебелни крачета, хем ще може и да се нивелира.

Ако реализираш този проект непременно качи снимки. Много хора във форума са възхитени от идеите и таланта ти.
masteradmin - майстор
С риск пак да не ви хареса:
Ето и друго предложение за стархладилник:

Прикачен файл

dachastroy8_img1.jpg
dachastroy8_img1.jpg (41.34 KиБ) Видяна 6875 пъти
Emerald - модератор
Това "апаратура" за опушване на меса ли е? :-D Хитро... :roll:
zdraveite izvinqvam se za latinicata vse oshte se u4a na nqkoi raboti ideqta e super i ne vijdam zashto ste tolkova skepti4ni tova vse pak e za garaja ne za hola ili ofisa

Тема "Работна маса от стархладилник и врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: