• 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
stan73 - майстор
Тая машинка си заслужава според мен, много напомня по параметри, а и доста като форма на малкото гризливертче.
http://www.emag.bg/akumulatoren-vintove ... DYG28BBBM/
Даже се чудя как не са я изчерпали до сега...
Двускоростна, с триклетъчна литиевойонна батерия, бързо зарядно, патронник Сан Оу (според снимката). Вероятно е около 20 нютона (гризливертчето е толкова). Подозирам, че брандът е поръчков на Емаг.
tanosliven - специалист
stan73 написа:
Тая машинка си заслужава според мен, много напомня по параметри, а и доста като форма на малкото гризливертче.
Двускоростна, с триклетъчна литиевойонна батерия, бързо зарядно, патронник Сан Оу (според снимката). Вероятно е около 20 нютона (гризливертчето е толкова). Подозирам, че брандът е поръчков на Емаг.
Това май е еимитация на Ейнхел или се правят в една фабрика само табелите се сменят :? .
емо ем - специалист
tanosliven написа:
stan73 написа:
Това май е еимитация на Ейнхел или се правят в една фабрика само табелите се сменят :? .
Така е колега, винтоверта е имитация. Heinner е румънска фирма - аналог на нашите Elite/Neo. Имам Heinner цитрус преса 80w, на шум го докарва почти като бормашина, ама на изстискване е по-слаба от Bosch 25w :lol: но за парите си - върши работа, ще съм доволен ако изкара 7-8 кашона грейпфрут...
vk - специалист
Към "прасчо" - понеже си питал за мебели дали става skil 6221, според мен може да се ползва, но трябва на усет да спираш, няма я тази функция като завиеш и той автоматично да превърти, а не да продължи да натиска.
Аз съм го ползвал за греди и летви на покрива да завивам и там няма проблем и да пренатегнеш или недозавиване.
То зависи и какви мебели, за 5 см винтове става, но по къси, за панти в ПДЧ например да не вземе да превърти и да се изрони плоскостта. Например фазера отзад на гардеробите, с малките винтчета ще превърташ.
prascho - майстор
Ами изтървах примоциите, ся ше гоня михаля :) . Пък да се надявам, че по Коледа стават чудеса :-D .
ZEDYCUS - майстор
Дядо мраз чете тука, няма се плашиш. :-D
Chefo77 - майстор
На Бош когато са в акция трудно ще намериш някой да направи потресаваща допълнителна отстъпка. 10-20 лева максимум. Е, ако правиш някакви убийствени обороти, сигурно картинката ще е друга, но ако си "малък" ... Харесах си едно ренде - от 339 на 329 може да отстъпи. На промо - толкова. :sad:
Вертчето с 2 ач батерии трябва да са ти обадили 285-290 лева. Мога в понеделник да звънна да ги проверя - ако искаш, разбира се! Само куфарът му е 100-120 лева, ужас.
Сузи - специалист
Ако може да уредиш за форума някаква отстъпка 10% от Бош , би било добре =D>
Chefo77 - майстор
Аз ако можех да уреждам отстъпки навсякъде, щях да имам магазин ;)
Когато мога да помогна на приятел, защо не?
Сузи - специалист
Идеално,помогни на целия форум =D> =D> =D>
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: