Чефо ти каза да не я слагаш на най-ситното-товариш мелачка,помпа,пък и все пак това не е турско кафе 

Chefo77 написа:Я чети по-горе - кой какво е писал за поддръжката (и по-специално за чистенето с препарат за котлен камък)Аз четох че я чистиш за котлен камък въпреки че ползваш вода от кана като мен, ама даи едно линкче към прахчето или как се казва, инак аз знам само препарата на Саеко които е в шише към 12 лева маи беше, отделно ще е хубаво да ми кажеш с каква грес смазваш механизма, щото нали и тя била специална за хранително вкусовата промишленост, а моя като го гледам маи не е виждал грес скоро, няма да забравя да благодаря и като посочиш местата за смазване1.50 е прахчето, долу-горе на месеца веднъж се прави операцията.
Крушката винаги си има опашка
Ха сега втори път честито!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: