Днес в тоя студ вече постигнах резултат за 80 кв апартамент разход 15 кг за 24 часа , и то с най тъпия котел чугун Солитех турски , горелката е Грейко рб20 , в котела монтирах тунинг отражателна плоча .Много доволен клиента , и аз
.

LazarGanev написа:Вчера започнах едни изследвания за калоричност на различни видове пелети и като за начало съм шокиран от резултатите, но е още рано да ги публикувам, така че четете редовно форума, раздела за отопление и темите за пелетиПрез изминалите три-четири хладни дни всяка вечер теглих разхода-43-44 кг/24 ч.Не изключвам горелката,нито намалям стайната температура.Май не влиза в съспенд,компенсира топлозагубите.Карам на слънчоглед,та ще е интересно да видим изследванията на Лазар,аджеба с колко кW си топлим задниците
plamenmaistora написа:Ако се отнася за мен няма льжа след малко ще кача клипче когато е в поддьржане Т Димни на колко са термометара е сьс сонда .www.youtube.com/watch?v=qOxNsE0qSZE
filmatoplo написа:Само не лъжете за разхода , миналата година всеки даваше резултати 2,5 тона за цяла зима , тази година всеки дава по голям разход -двойно .Изглежда миналогодишната информация е била зарибителна.2,5 тона за пет месеца са по 16 кила на ден,или по 0,666 кг. на час,или около 3 кW,зависи от пелетите.Де да знам
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: