Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Това предимството му е, че не се занимаваш с торбета, за пепел от печка и камина е практично, но не го виждам да го включиш към фреза за бетон. От 08. в Германия пускат 23 литрова, 160 мбара, за 50 евро , но истината си е 30- литровата, 1500W(190мбара). Новост, поне за мен, е 10,8 V делташлайф, но пак не упоменават с кои машини е съвместима батерията. Гледам и нов модел ъглошлайф 125мм., с индекс В2,със съвсем различен по форма редуктор от А1. Доста разнообразие от инструменти на 08., дано и нашенци дублират ангеботето. Гледам пускат и ножчета за зеге и имат в един от комплектите, такова за керамика. Това за керамика пускаха ли го при нас, когато последно предлагаха зеге? Да изрових брошурата от 06.11. пускали са ги и при нас.
Последна промяна от mitko64 на съб ное 29, 2014 4:41 pm, променено общо 8 пъти.
Chefo77 - майстор
Такъв тип смукачка има и в Алати, но не зная цената. С кашони на български беше. Според мен ще е прекалено слаба за стърготини, особено ако се отделят интензивно.
mitko64 - майстор
И при нас скоро май ще пуснат новият модел ъглошлайф 125мм. Гледам и децата ще радват с детска бормашина, имитация на 3 V.Също и ъглошлайфче и винтовертче на 4,5 V.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Това предимството му е, че не се занимаваш с торбета, за пепел от печка и камина е практично, но не го виждам да го включиш към фреза за бетон. От 08. в Германия пускат 23 литрова, 160 мбара, за 50 евро , но истината си е 30- литровата, 1500W(190мбара). Новост, поне за мен, е 10,8 V делташлайф, но пак не упоменават с кои машини е съвместима батерията. Гледам и нов модел ъглошлайф 125мм., с индекс В2,със съвсем различен по форма редуктор от А1. Доста разнообразие от инструменти на 08., дано и нашенци дублират ангеботето. Гледам пускат и ножчета за зеге и имат в един от комплектите, такова за керамика. Това за керамика пускаха ли го при нас, когато последно предлагаха зеге? Да изрових брошурата от 06.11. пускали са ги и при нас.
Пускаха такова ножче за керамика и тук, видях ги, към тях нямаше интерес обаче, беше с нещо като посипка, в комлектчето имаше още едно ножче - пишеше, че е за някакви меки материали, и беше гладко и относително тънко, подобно на кухненско ножче, но ми се видяха скъпи и само от тях не си взех...
mitko64 - майстор
Скъпи ли са, не знам но имам нещо спомен от бошовска цена, която неприятно ме е изненадала, но ще изровя да сверя. Иначе съм ги проспал, а тогава май шмиргела купувах. Сега сверих цените- на Бош едно такова е 7-8лв. Явно лидълското не пък толкова на далавера.
Последна промяна от mitko64 на пон дек 01, 2014 11:41 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Ами бяха на цена колкото другите, които бяха по 5 броя. А тези само по 2 в опаковка (и то само единият е за керамика, а другият приличаше почти на обикновена тенекийка (този за меките материали)...
От друга страна вероятно си прав, че като за нож за керамика може и да е евтино, но на мен не ми и трябва чак толкова за това...
mitko64 - майстор
Yes, yes :supz: :supz: ОБЕРФРЕЗААА. Явно покрай Коледа ще падне яко суровакане. :axe:
EDI - майстор
Де я видя, я дай и ние да видим. :partyman:
mitko64 - майстор
Малко съм бос с линковете. Я някой да я качи от последната страница на Lidl. service. :prayer: !
EDI - майстор
Аха, намерих я там.Цанги 6 и 8, 1200 вата, за мен не представлява интерес, но определено става за първа машина на някой колега.Гледам и фрезери трябва да има в комплекта.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: