• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 284
Ел. инструментите. Консумативи.
Chefo77 - майстор
Второто изречение :wink:
Сузи - специалист
Сузи написа:
Ако може да уредиш за форума някаква отстъпка 10% от Бош , би било добре =D>
Радвам се. Всички ще сме ти благодарни =D>
Chefo77 - майстор
Нямах предвид ти да кажеш второ изречение. Имах предвид второто изречение от предишния ми пост. А именно:

Когато мога да помогна на приятел, защо не?
Сузи - специалист
И аз ще ти помогна.
mitko64 - майстор
Вертчето на Бош го имам втора година, добро е но имам две забележки. Има си доста осезаем луфт в патронника, още като нов, а напоследък изпуска магнитния холдер с бита, колкото и да затягам патронника. Купих го от Тръпкови с 15% отстъпка, но тогава цените бяха други(360лв с Л бокс и 1,3 Ah батерии).
prascho - майстор
Мда.. Бош не е това, което беше. Според мен метабото ще е по-убавия вариант. Но хленченето по "киров" ми извади очите :). А и почвам да се питам защо не си взех Спаркито от едно китно пловдивско магазинче :-D.

П.П. Китайците ни завземат с по-малки групички от 2-3 милиона....
EDI - майстор
Aми викaх ти aз, aмa докaто се нaкaниш... :lol:
stan73 - майстор
prascho написа:
Мда.. Бош не е това, което беше. Според мен метабото ще е по-убавия вариант. Но хленченето по "киров" ми извади очите :). А и почвам да се питам защо не си взех Спаркито от едно китно пловдивско магазинче :-D.

П.П. Китайците ни завземат с по-малки групички от 2-3 милиона....
Наскоро рециклирах батериите на няколко винтоверта Бош на клиенти (зелени) - имаше огромна разлика, между тези закупени от тук и тези закупени от Германия (естествено тези от Германия бяха много по-добри като изработка и окомплектовка), та според мен проблемът се корени другаде...
mitko64 - майстор
Заглеждал съм се по тези в Германия(дзелен Бош) и всички бяха произведени в Унгария.
stan73 - майстор
Тези донесени от немско бяха произведени единият в Швейцария, а другият в Малайзия. Малайзийският даже беше с клетки Саньо. И двата бяха с патронници Рьом. И двата бяха с автоматични бързи зарядни и куфари. И изработката им видимо беше по-добра...
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 284

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: